by 9a2jg » Wed Sep 01, 2021 7:29 am
Stigo i rujan, mjesec znakovitih obljetnica.
Godinu dana da čekamo izviješće o radu djelatnica Stručne službe "od kuće", za prošlu godinu. O takvom izviješću za ovu godinu, nitko ni riječi ! I nitko se ne srami ?
14 mjeseci da imamo v.d. QSL managera. Puno više da se QSL paketići NE MOGU uputiti na adresu HRS-a, jer su stvorili sustav koji ih ne prima, i počima nezapamćeni cirkus. Duboko vjerujem da je to maslo Stručne službe ?
15 mjeseci od navodnog skupnog organiziranog tiskanja QSL-ki koji se, naravno, nije dogodio. Usputna sramota što se pogodovalo jednom dobavljaču, dok drugog, radioamatera, nisu htjeli ni uzeti u obzir ! Sve je došlo na svoje, ljudi naručuju upravo od njega, i koliko čujem uživo, zadovoljni su. Muljatori iz HRS-a, koji su ovo sve i zakuhali - šute.
6 mjeseci da su prostorije HRS-a završene, i spremne za useljenje. Budemo li još čekali, jamiti će nam još koju prostoriju !
Da ne bi čitatelji pomislili da ja udaram samo po HRS-u, godinu dana od mog prvog obraćanja HAKOM-u za protuzakonite poteze HRS-a, do današnjeg dana nadležna referentica mi nije poslala nikakav odgovor.
Jedino što je rezultiralo javnim očitovanjem da HRS protuzakonito naplaćuje izdavanje pozivnih oznaka ! Ako to izjavi službeno državno tijelo, onda to mora biti istina. A, ako je to istina, onda su odgovorne osobe HRS-a kriminalci. A ako su oni kriminalci, onda bi NO trebao podnijeti prijavu protiv njih. Ako NO ne podnosi prijavu, onda bi to trebao učiniti pojedinac, ili grupa građana.
Najgadljivije u cijeloj priči je činjenica da HRS to naplaćuje i dalje ! Ali, ima još gore. Predsjednik HRS-a je LAGAO HAKOM-u i članstvu da HRS nije nikoga ucjenjivao članarinom. Ja imam dokaze, koje sam poslao HAKOM-u, prije godinu dana. Pošto se nije dogodilo ništa, moram vjerovati da su sitni interesi isprepleteni, te da je više osoba, svjesno ili nesvjesno, upleteno u to.
Ima još, tek je počelo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja