by 9a2jg » Tue Jun 29, 2021 1:34 pm
Eto, dočekasmo i 12-u obljetnicu ovog foruma. Kako radimo u kontinuitetu, to vam je dokaz, dragi štioci, da se u HRS-u ništa promijenilo nije ! Dapače, mnogo je gore nego kada smo počinjali !
Zašto ? Pa zato jer su sada na vlasti oni koji su bili destruktivci i onda kada smo se borili za demokraciju, ne na riječima, nego djelima. Ne s rukom na srcu, ili u našem džepu, nego da čini dobro.
Uvijek se pitam kako to nas nekolicina okorjelih zločinaca šeta i živi slobodno ? Ratni zločinci su u ovoj državi dobijali sedam godina zatvora za ubojstva žena, starčadi i nejači, mi odslužismo 12, mi smo bar pola neke mahale zavili u crno, kad smo toliko fasovali ? A more bit i da smo doživotni, ka i Mladić, samo se još drži u tajnosti koju smo mi to Srebrenicu poharali... ?
Pokojnom Vinceku sam , ne jednom, rekao, baš kao raspeti razbojnik zdesna, raspetom Isusu : Ja znam zašto sam ovdje i ovako, ali zašto si ti ?
Denis, onako skroman, samozatajan, bi bojažljivo odvratio : Koki, nisam htio biti ničija lutka na koncu, nisam htio ići po svoje mišljenje, i nisam htio ići na rukoljub i poklonjenje Hazjajinu !
Promislih, i rekoh mu : Zaista, ti izdaješ knjige, ne drugove, nisi ti za predsjednika !
Svi koji su djelatno pomagali da nas se izopći sa HRS foruma su primili Judine škude, dvojica su umrla, dvojica lutaju ko gluve kučke, ko drumom, ko morem, a ostali, razotkriveni, bez druga i prijatelja.
Za one koji ne poznaju Sveto pismo, Juda je vratio velikim svećenicima 30 srebrenjaka, i objesio se. Oni za te novce kupiše grnčarovu njivu, da služi za ukop onima koji nemaju svoga groba.
Pametnom dosta.
Zadnjih dana, sa više strana, mi dolaze informacije, kako mecena Kozjače i logističar Konavala i dubrovačkog Primorja, pusti automat po cijeli dan, na 50 MHz FT8, da poziva u prazno. Može mu bit, ta ista skupina osoba je omogućila Ameru komercijalni rad na amaterskoj radio postaji, ako se ponašaju kao da smo američka kolonija, što da se naš vrli logističar ne ponaša ko da mu je Balkan očeva prčija ? Ta iste osobe namjerno šire laži prema HAKOM-u, isto kao da su baš svi bedaci, i ne znaju pravo stanje stvari ?
Da su ti jebivjetri, jedan dan osjetili napad 115. proleterske brdske brigade Veljko Vlahović iz Nikšića, potpomognute raznim "dobrovoljcima i logističarima", ne bi tako postupali. Mi dobili rat, oni blagodati mira.
Sad će Turci, Talijani i Ameri, samo što nisu, preko Buje-remote.
Mi 91' govorili na motorolu na južnom bojištu : Ovdje hrvatski radio, studio Zelenika !
Ovi, na Buje remote govore turski, iako Osmanlije do Buja nikada nisu došle.
Oće šejtan, oće...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja