by 9a2jg » Thu Jul 22, 2021 7:36 am
Mnogi su me jučer zvali s istim komentarom, da se Mato, baš kao i Trnoružica, probudio iz dubokog sna. I još dok su mu aplaudirali, on je obrisao svoj post. Očito je pritisak okruženja, s kojima je kusao isto jelo 30 godina, bio prevelik.
No, on me razveselio i s ovim izričajem , citiram , "da se Nikola i Ulip crvene na sastanku u HAKOM-u, zbog tuđih grijeha" !
Mato, to je izvrtanje istine, i zamjena teza ; upravo taj dvojac je prvi sklopio prvi (nepisani) ugovor s vragom, sklopio obligacije za svoj benefit, a mi grcamo posljedice, ne oni.
Što se tiče obrisanog pasusa, ja sam, koliko jučer slušao Amera koji je radio preko remote-a i koji se hvali da radi preko remote station u Hrvatskoj, i da to plaća !
Kako predobro znamo da se nije mijenjao zakon, i neće, ko bog da, to će UVIJEK BITI NELEGALNO, dok se drugačije ne naredi.
Hrvate sankcioniraju za kršenje zakona, strance, pa i Amere, ne. Jer, nije on sam, ima ih još, samo o tome se šapće, i vrti glava uokolo, da koji STASi.jevac ne čuči iza kantuna.
Ja sam, u ovoj fazi, učinio dosta, sad je red na vama, koji na papiru glorificirate slobodu govora i širenje istine. Kako vam to lahko ide, vidi se i po širenju istine, i brisanju postova, jal od strane moderatora, jal od autora, na isto vam ga dođe. Jal tura, jal jazija.
P.S. Već sam primio "prijateljski" savjet od proverenog kadra, da "smanjim doživljaj". Vidiš Mato da nisi jedini.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja