by 9a2jg » Thu May 27, 2021 1:35 pm
Ja, sreća moja, ne navijam za ijednog od ove dvojice, iz razloga koje sam prije javno naveo. Ono za što navijam je istina, pogledao sam taj video gdje TT-u impliciraju da je bio protiv gradnje crkve, a on nije taj dan ni bio na sjednici ! Osim toga, razmisli malo, bi li on, da je to tako kako tvrde, nakon toga mogao izaći stricu svećeniku pred oči ?
Kako je još dan i po ovog besramnog laganja u medijskom prostoru, drago mi je da će to sve izgovoreno, napisano i producirano smeće ostati iza nas, ali, zabilježeno, tko ga je i kada napravio.
Kako ljudi slabo pamte, još brže zaboravljaju, ponoviću što sam napisao odmah iza Bandićeve smrti, na ovom forumu, citiram sebe, " Tomaševiću, kao kandidatu, skidam kapu, jer je javno istaknuo kandidaturu, i obznanio svoj program, 10 mjeseci prije nego što je ovaj umro. !" Može se nekome Tomašević sviđati, ili ne, on je , upravo po stalnom modelu zapadne civilizacije javno objavio i najavio svoju utrku. Svi ostali kandidati su se našli pozvani kandidirati se, samo zato što o sebi imaju (pre)visoko mišljenje.
Da me ovo ne odvede daleko, u ikakav verbalni sukob, još par riječi o udrugama. Postoji Zakon o udrugama, iz tog zakona proizlaze sve obveze udruge, maltene iste kao da se radi o poduzeću. Postoji obveza knjigovodstva, završnog računa, revizije, kontrole, tako da odgovorna(e) osoba(e), sve i da hoće, ne može a da ne učini sve što joj zakon nalaže. Golema većina udruga nema stalno zaposlenih, nego se financiraju iz konkretnih odobrenih projekata, kako stalni, tako i povremeni aktivisti na tom projektu. Sektor nevladinih udruga za civilno društvo, gdje spada i TT, je najviše pod povećalom, jer on "odgovara" matičnoj državi, financijeru projekta, i vojski onih koji nisu uspjeli na natječaju, pa im "češljaju" rad, rezultate i sve dokumente.
Ukratko, svo ovo "igranje" izrečenim miljunima je "spiza" za osiromašenu raju, koja se trenutno napaja tim lažima, a poslije pada u još veći psihički nemir i bunar.
Što reče premijer, " u nedjelju će ga pregaziti, ko plitak potok!" .
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja