by 9a2jg » Wed Jun 30, 2021 5:28 pm
I jučer me RA iz 9A zovu, ukazuju na ilegalne aktivnosti nekih američkih stanica preko remote postaja. Svima sam rekao isto : Ne zovite mene, pišite ravnatelju HAKOM-a, valjda će se trgnuti, i odgovoriti vam, meni nije, ni nakon 7 mjeseci. Toliko o normalnoj ljudskoj , osobnoj i profesionalnoj komunikaciji, kućnom i profesionalnom odgoju i kulturi.
A što reći o predsjedniku HRS-a, njegovim nebuloznim i lažljivim izjavama ? Angažmanu istomišljenika da predlaže, u ime svih nas, nove propise ? Ta on nema taj naš mandat ! Htio bi uviti govno u celofan ! Nešto ga ne ide...
I nikome, nakon 7 mjeseci mog pisanja, navođenja problema, uzroka, katalizatora i jataka, ne ide u glavu da su nas praktički kolonizirali, i da nas šačica terorizira ? Da stranac ima veća prava od Hrvata u Hrvatskoj ! Čak i ona koja nisu propisana zakonom !
Sad će srpanj, početi će uvoz operatora za raditi na postajama 9A0HQ. Stranci se hvale po svojim stranicama i portalima, naši šute, jer se za tu izdajničku rabotu nemaju s čime pohvaliti. To je za izbaciti iz HRS-a. A kad ih se izbaci, onda tužiti za dugogodišnje krivotvorenje podataka, preko kojih su dolazili do sredstava, kako klubovi, tako i pojedinci, od novčanih, do priznanja.
Počima dugo, toplo, ljeto...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja