by 9a2jg » Fri Mar 19, 2021 3:21 pm
Odavno je meni jedan Purger reka notornu istinu, citiram, "koki, oni ti se kurče bez osnova, ne želi ih država, ne želi ih HRS, ne želi ih 99% članstva ! E, ali oni napravili značke i islkaznice, nalik na policijske, crna košulja, kratko ošišan, Ray Ban očale, crni kožnati remen, o njega okačen vokac, maksimalni domet mu je bla-bla, gore neg na CB-u". To je bila spika od prije nekoliko godina.
Sad je još gore ! Osnovali su radio klub, učlanili se u HRS, jedan "žetončić" za vladajuće više... Drug Milin s njima koketira od prije nego što je postao predsjednik ! I oni vokci za Petrinju su dio tog mozaika. Ali, to nije sve ! Već sam pisao na ovom forumu, samozvani vođa te skupine se obratio cirkularnim mailom svim zastupnicima, citiram, "da uzmu učešče u radu mreže za opasnost" ! Tko je on ? S kojim pravom šalje takve mailove ? Zašto miješa HRS u sve to ? Ne bi mogao da ga predsjednik i IO ne podržavaju u tome ? Nisam pročitao da su ga sterali u tri krasna k.... ? Naprotiv, na hrs web naslovnici bode oči raspored za to njihovo dežuranje ! Nisu zaludu drug Goran i drug Rolando potekli iz istog radio kluba ! Tamo se (većinom) sidi na dvi stolice. Bandoglavi nisu naučili iz povijesti da se (najčešće) obje izmaknu !
Opet se ponavljam, šta očekivati od IO-a u kojem sjede dvije osobe koje NISU operatori, i njih tri koji ne šalju QSL karte ? Pa se onda ja čudim da nisam ništa dobio od v.d. QSL managera ? Trebao sam biti neplatiša, lažov, falsifikator i kriminalac, onda bi dobio.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja