Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Postby 9a6r » Sat Feb 27, 2021 1:12 pm

A šta je to ka telefonski imenik? :o
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Feb 27, 2021 8:11 pm

Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Feb 28, 2021 9:57 am

Šta san ja, neki dan, pisa, sve nezakonite radnje u socijalizmu, su se u pravilu dešavale vikendom, ili državnim praznikom. Stranka privrnutih kaputa je to revnosno nastavila.

Tako je i jučer, u neko doba, osvanula potvrda predsjednika i potpredsjednika Saveza u registru udruga ! Prvo što mi je upalo u oko jest da među osobama ovlaštenim za zastupanje, nema tajnice !
To nije u redu, tak mi je prirasla za srce, poglavito zadnjih godinu dana (rada?) od kuće. Njen britki humor, i marketinški rezultati će nam faliti na svakom koraku.

Očekujem službenu obavijest, kao stranka u postupku, od organa koji ih je registrirao, da se možemo žaliti, a ako je potrebno i tužiti. Jer, pogaženo je mnogo zakona, mnogo je bilo nepravilnih i nezakonitih postupaka, krivih i nevažećih samostalnih tumačenja, kao i svjesnih kršenja zakona, s ruganjem radioamaterskoj populaciji usput.

Ako i ostanemo sami, u istjerivanju pravde, ne smeta, ta navikli smo. Čudi me samo kako ostatak RA populacije mirno gleda na sve to ? Oguglalo, brajo. Postalo neosjetljivo na nepravdu i svjesno kršenje zakona.

Sad konačno može Guinness otisnuti, masnim slovima, novi rekord iz male Hrvatske, osoba x je odgovorna osoba u dva kluba i krovnom Savezu ! Bujrum !

Oni tamo pravnik u Holandiji, na pola radnog vremena, više nije "in". Kako je reka Uzdanica, "neki tamo u Austriji i Holandiji su gori od nas!" Rodila ga majka Rvatica...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Mar 03, 2021 7:58 pm

https://slobodnadalmacija.hr/split/ucen ... ra-1081383

Dobro san ja reka, za Guinness-a je ! Sveto trojstvo, na tri mista odgovorna osoba ! Samo, nije lipo se lažno predstavljat, to sve govori o osobi ! !nžinjer telekomunikacija iz RK Marjan !
Zemljo, profundaj se !
Ne bi da je pokojni Jozo živ ! Nek zafali spavačima iz RK Marjan, koji, ili kunjaju, ili spidu, ili pustili da Jadro nosi... ?
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Mar 03, 2021 8:59 pm

Mora.Nemoj biti tako tvrd.Ako ne radi kurseve sa mladeži,nema kunica a onda ide katanac na vrata od kluba.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Mar 03, 2021 9:58 pm

A nisi sinja ono da je "iz RK Marjan" ? O tome trubim već par godina ! Ne možeš u jednome bit predsjednik, a za javnost si iz drugog kluba ! Šta je onda Jerko, gipsani lav isprid vrata, u đardinu ?

To je POJAVA, a ne izolirani slučaj. Na tome i gradim tvrdnju da je sve isfabricirano, najmanje zadnjih 5 godina ! Zato oni odbijaju objaviti spisak članova, s oznakom pripadnosti matičnog kluba !
Razumljivo, obisili bi sami sebe ! Imam cijeli dossier, ali ga neću (još) objaviti, prije nego li pošaljem žalbu na registraciju, a istu ne mogu poslati, jer nisam dobio njihovo rješenje. Još.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 04, 2021 11:03 am

Zove me čovik sinoć iz Splita, nevažno je iz kojega je kluba, okomija se na tvoju rečenicu o kursevima ! Govori, koji kursevi, dva puta u 6 miseci je bija SVEUKUPNO 2 ŠKOLSKA sata s dicom tamo.
Ali, Agitprop revnosno radi, ispada da ih on stalno prati u nastavi, ili, ne daj bože, im drži nastavu tehničkog ! To je istina, propaganda i marketing, tako se stiču politički bodovi i image ranking.
Najbolji dokaz mojih riči ti je činjenica da od sve te mladeži šta je on tobože educira u CIG-u, imaju dvojica koja se čuju po bandu. U CBM-u, šta ih je on odgojija - niko. Bolje za CBM.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 04, 2021 10:14 pm

Neradom se radi manja šteta. :D I kako ti ono kažeš...prebjezi iz RK Split ga nisu oslabili već naprotiv ojačali. ;) To mi je jedna od većih fora.Ali ima smisla.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Mar 05, 2021 6:41 am

Kad san vidija ovi tvoj post, počeja san brojit na prste, izbrojia san 12 prebjega, svaki ima bar pinku masla na glavi, a njih par ima ruku zamočenu u pekmez, do ramena. Mogu ti ih na FM izdiktirat, puknit češ od smija. A na zadnju (dokumentiranu, za javnost) skupštinu , ih je bilo 12 nazočnih, skupa s gostima. Broj nazočnih na ovoj skupštini neki dan, kriju ka zmija noge. Ili ka Milin financijsko izviješće za Reunion ! Toliko o demokraciji i transparentnosti, di on dođe.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Mar 07, 2021 8:40 am

Isus je ima samo jednog Judu a AKL čak 12 ! :o Vidiš da ništa nije slučajno pa ni ta brojka 12. ;)
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK