by 9a2jg » Sun Feb 28, 2021 9:57 am
Šta san ja, neki dan, pisa, sve nezakonite radnje u socijalizmu, su se u pravilu dešavale vikendom, ili državnim praznikom. Stranka privrnutih kaputa je to revnosno nastavila.
Tako je i jučer, u neko doba, osvanula potvrda predsjednika i potpredsjednika Saveza u registru udruga ! Prvo što mi je upalo u oko jest da među osobama ovlaštenim za zastupanje, nema tajnice !
To nije u redu, tak mi je prirasla za srce, poglavito zadnjih godinu dana (rada?) od kuće. Njen britki humor, i marketinški rezultati će nam faliti na svakom koraku.
Očekujem službenu obavijest, kao stranka u postupku, od organa koji ih je registrirao, da se možemo žaliti, a ako je potrebno i tužiti. Jer, pogaženo je mnogo zakona, mnogo je bilo nepravilnih i nezakonitih postupaka, krivih i nevažećih samostalnih tumačenja, kao i svjesnih kršenja zakona, s ruganjem radioamaterskoj populaciji usput.
Ako i ostanemo sami, u istjerivanju pravde, ne smeta, ta navikli smo. Čudi me samo kako ostatak RA populacije mirno gleda na sve to ? Oguglalo, brajo. Postalo neosjetljivo na nepravdu i svjesno kršenje zakona.
Sad konačno može Guinness otisnuti, masnim slovima, novi rekord iz male Hrvatske, osoba x je odgovorna osoba u dva kluba i krovnom Savezu ! Bujrum !
Oni tamo pravnik u Holandiji, na pola radnog vremena, više nije "in". Kako je reka Uzdanica, "neki tamo u Austriji i Holandiji su gori od nas!" Rodila ga majka Rvatica...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja