by 9a2jg » Sun Feb 28, 2021 7:57 pm
Ni nediljon neman mira...
Zvoni telefon, prika iz Zagreba. Veli, ne znaš ti ni po mise oko YOTA2021 ! Ajde , prosvitli me, ka boga te molin, govorin ja. Kad je počeja, nije ferma, dok nije sve reka. Dakle, po njegovim izvorima, stvar je od početka zamišljena da nitko od mladosti ne dolazi, zbog corone, a ako, slučajno, ko i dođe, biće u Karlovcu, radiće sa remote stanice, njih par, ostali će špartat po izletima, NP-i, PP-e i ostale FF lokacije. Nešto slično ka Zvjezdano selo, dva rade ostali se kupaju. I na kraju mi veli : Jedino šta si pogodija, to je da je od početka bilo projektirano da se koristi remote stanica, i to , zna se koja !
Bidni moji, kako će sada uspit , bez marketinškog stručnjaka ? Doduše, ostala in je druga, pripravnica za EU projekte i HamSphere, ona je odavna involvirana u to, upisa je pape, ka šta u Dalmaciji odma upišu dite u Ajduka !
A ni potvrđeni prešidente nije bez iskustva, i on je naplaćiva 500 kuna po glavi za radit sa IZM-a ! To je bilo tamo di je (doživotni) predsjednik. U RK Marjan nije naplaćiva ništa za radit sa bunkera, jer ga nije ni financira. To su, eventualno, mogli naplaćivat Talijani, oni su ga napravili. Zato već (odavno) niko ne gre na bunker. Jer je on (dobrovoljni ? ) tajnik kluba. Neki tvrde i doživotni !?
Nije on bez iskustva, naplaćiva je on strancima na Murteru. Boravak, i spizu, ne rad sa (beneficirane) stanice, to pronose glase oni zavidni, koji nisu nikad ništa postigli u životu ! Jel tako, druže ?
I , na kraju, nikako da uđe u ovu moju staru sijedu glavu da je radna obaveza "jača" od bojne Frankopan !
Dobro je nama govorija savjetnik dr. Tuđmana, dr Anđelko MIjatović u HVU u Zagrebu: Čuvajte se ljudi ovih šta obrću kapute. To je bilo 1992, njegove proročke riječi još odzvanjaju Černomercom.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja