Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Fri Feb 19, 2021 11:28 am

Dinamo je sinoć tuka Ruse 3:2 i to na strani.A di je Hajduk?
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Feb 19, 2021 11:44 am

Igrača kojega plaća 700.000 euri godišnje, plus premije, meće u drugu momčad, oće reć, na transfer listu. Klub bez vizije, kontinuiteta i jasno označenog većinskog vlasnika, koji mora udrit šakon po stolu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Feb 21, 2021 2:24 pm

Nisan ja ni napisa prethodni post, zvoni mobitel. Jedan RA poznanik odma puca iz svih oruđa, veli, "Šta ti Koki imaš protiv Daruvarčana i Kaštelana, pa pišeš o naplati korištenja lokacije?"
Ludi čovječe, di si ti to pročita, u kupusnom listu, morti, odgovaram ja. Je, je, nastavlja on paljbu, ti pišeš o strancu, a misliš na domaće ! Boga ti živa, velju ja, ti si ka i moja žena, ona uvik govori da zna šta ja mislin !!!
A, kad me već vučeš za jezik, ja sam OSOBNO čuo iz usta onih koji su plaćali "doprinos", da bi mogli dobiti ključ od IZM lokacije. Znači, iz prve ruke. E sad, kako su drugovi to knjižili, ne znam ! ;) ;)
Pretpostavljam da su se tim novcem i plaćale one članarine formalnih (a ustvari fiktivnih) članova, jer to nitko ne može dokazati. Samo da je imat još jednog zastupnika. A na skupštini osoba za prste dvije ruke.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Feb 23, 2021 11:56 am

Obilazim 9A adresar. Ukucam pozivne oznake 3 mrtva RA, oni su tamo. Moja supruga, prošlog rujna, morala dati ČETVRTI put u neovisnoj Hrvatskoj, pismenu privolu za korištenje i objavu podataka, nema je tamo! Tako i treba. Nema nikoga iz mog matičnog radio kluba. Jer plaćamo članarinu redovno. Da ne plaćamo, bili bi tamo. I prije bi dobili QSL-ke sa biroa nego platiše, to je HRS-u po defaultu.
Pretpostavljam da Markiša dobija redovno svoj honorar u Pazin. Ženske iz kancelarije također. Koga treba zvati, vidovitog Milana, vračaru Vangu ili Merimu sa Baš-čaršije ?
9a2jg

kuku lele

Postby 9a6r » Tue Feb 23, 2021 12:15 pm

Starčad se navalila cijepit.Nikad neznaš kad je zodnja ura?
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Feb 24, 2021 6:57 pm

https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... g74153#new
Pametni Martin objašnjava ostatku radioamatera u 9A kako do potvrde o pozivnoj oznaci. Vidi se da je sluga režima. Sve je napisa, osim činjenice da dvije stvari ne drže vodu.
Možeš platiti i 1.1. tekuće godine, ne možeš sistemom e-usluge sam daunlodirati i isprintati potvrdu, to ne funkcionira !
Drugo, po pozitivnim propisima član može podmiriti članarinu od 1.1. do zadnjeg radnog dana u kalendarskoj godini. Ne dao ti bog da ti treba ta potvrda, a JOŠ nisi platio članarinu ! Neće ti je dati.
Provjereno !
Znači, Martine, glasnogovorniče drumskih ucjenjivača, gubi se sa scene, jer nemaš kredibiliteta, ljudskosti, ni moralnosti, braniš protuzakonite radnje ! Sramota te budi.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Feb 25, 2021 6:46 pm

Za članove HRS-a košta 0kn, a za one koji nisu članovi košta 200kn.

I 9A2M se pridružio Martinovom ešalonu prodavača magle. Prika, kad si tako pametan, i (valjda) uvjeren u ono što pišeš, ajde dobi taj komad papira, ako nisi do tog dana već platio članarinu !
Izdat će ti ga, ali za 200 kuna ! Zaludu tvoje pravo da članarinu možeš platiti do 31.12. tekuće godine ! Vi trtljate teoriju, praksa dokazuje njihovo drugo ponašanje, i njihovo pravo lice.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Feb 25, 2021 11:16 pm

Do kraja ožujka bi tribalo platit članarinu.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Feb 26, 2021 7:33 am

Reni, kao što stoji u fusnoti mog svakog posta, 60 godina sam u Narodnoj tehnici Hrvatske. Nečiji cijeli život. Bio sam član klubova NT za prste obje ruke.
U ama baš svakom klubu se moglo (i može) platiti od prvog radnog dana u kalendarskoj godini, do njenog zadnjeg dana. U dokumentima koji su sami napisali čelnici HRS-a to isto piše, ali, oni su instruirali službenice da potpuno drugačije postupaju. Ukoliko nešto od njih tražiš, a do tog trena nisi još platio, praviti će se ludi, i neće ti odgovoriti ! Ili, što je još gore, ponuditi će ti se da ti dadnu traženu uslugu, ali uz naplatu 200 kuna ! To se dogodilo mojoj supruzi, prošlog rujna.

Žalio sam se HAKOM-u, priložio dokaze te protuzakonite rabote HRS-a, od njih ni odgovora ! Ovog mjeseca sam pisao ravnatelju HAKOM-a i upozorio ga da sam se službeno žalio, ali nisam dobio odgovora. Njihovo nečinjenje mi daje za pravo pretpostaviti da neke osobe tamo rade u dosluhu i koordinaciji s nekima (koji vuku konce) u HRS-u, i zataškavaju problem, štite ucjenjivače.

Priča je i inače puno šira, mislim da su isti akteri umočeni u aferu oko pozivnih oznaka i dozvola za rad strancima. Idući dani i tjedni će nam dati odgovore.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Feb 28, 2021 10:05 am

Službujući OZNA-e je vidio da se iz jednog zagrebačkog fumara vije bijeli dim. Nije se izabra novi papa, naš dobri Franjo je bogu fala još živ, gorili su dokumenti. Koji, možemo samo nagađati.
Spiskovi članova, spiskovi nezakonitih klubova, spiskovi matičnih klubova, ki će ga znati ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK