by 9a2jg » Tue Mar 02, 2021 9:34 am
Bio sam rekao sam sebi da neću više komentirati Bandićevu smrt, ali, kako smo pod prejakim udarom medija koji su na strani vladajućih, red je odgovoriti na tu prozirnu propagandu.
Gledam jučer na HTV-u, kolona građana , koja sitno korača, i čeka satima, da mu oda posljednju počast, odmah mi se roje dvije misli, isto je kao i prije 40 godina u Kući cveća, i druga, zar je tolike zadužio ? Nakon toga, slušam mu zamjenicu, gleda u kameru HTV-a, i besramno relativizira stotine kaznenih prijava i postupaka koji su u tijeku. Znači, obnašateljica dužnosti gradonačelnika, ne haje za pravnu državu, USKOK, DO, sudove ? Možda će i ona nastaviti istim putem, pa priprema teren ? I ona je iz iste korenike ka i pokojnik, SDP, to joj piše u javno napisanom životopisu.
U doba vladavine vlade pokojnog druga Račana, meni je doša upitnik na tri stranice, iz Porezne uprave, da im objasnim porijeklo imovine !!! Jasno da sam im odgovorio, da sve što sam stekao, sam zaradio i napravio u socijalizmu, i za to imam izvore i dokaze.
Raznorazni bogeci, nevažno je da li su došli iz BiH, KiM, Makedonije, ili Sirije, koji imaju golemu imovinu i ušteđevinu, njih nikad nitko nije pitao za porijeklo. A postupak je jednostavan, matematika za 4. razred pučke škole. Sabrati sva primanja svih u porodici, odbiti rashode, i postaviti samo jedno pitanje : Da li je osoba X mogla stvoriti to što ima s iznosom koji se pojavio ispod crte ?
Mogao bih do prekosutra ovako, no zaključiti ću izjavom, a koga nego Rojsa, o pokojniku : On nam je svima valjo ! Pod svima, valjda je mislio na hrvatski korpus u BiH ? Pametnima, u BiH i RH, dosta.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja