by 9a2jg » Tue Jan 05, 2021 9:21 am
Šta više gledan rezultate glasanja, sve me više vata muka. RK Ozalj nije glasa, valjda ego bivšem predsjedniku nije dozvolio ? U bratskom gradskom klubu Marjan isto ! Jere, ja san glasa za te, ali uša je Puki, za kojega su glasali ilegalci, a kontrolu i ovjeru zapisnika vrši ona šta je kod njega prošla na ispitu sa 100 % ! Capisci ?
Glasali su zato oni "zastupnici" klubova gdje ima 2 (hrvatski, latinica, velika štampana slova, DVIJE) članarine ! Od Pazina, preko Vele luke, do RK OiV. E, tu sam vas čeko...
Sinoć su me zvali iz dva kluba kojima je (opravdano) bilo zapriječeno glasanje. Oni kažu, jedini nam je "crimen" što nismo poslali izviješće Uredu državne uprave u svom gradu.
Pa nastavljaju, ne žalimo se, krivi smo što se toga tiče, ali ovi klubovi sa 0, 1, 2 i 3 člana su karikature klubova, i ismijavanje slova zakona, ta tamo zakonitost ne stanuje !
Nisam likovao, jer o tome pišem već 5 godina, nitko ne trza. Vladajući ne trzaju, jer je to NJIHOVA biračka baza, sigurni glasovi. Ta to vam je kao da u kući imate nevjernu suprugu, ne otpuštate je, iako znate istinu, jer imate male, sitne, ljudske koristi, oboje...
U TRI kluba gdje je prijavljeno dva člana, najmanje jednom to NIJE matični klub ! Ali, Pilat nije trzao 4 godine na moje ukazivanje na to kršenje zakona.
A što ćemo s klubom koji u "normalnim" godinama prikazuje nula članova, a onda u godini koja se konta kao bazna, skoči na 8 ! I slučajno uvijek glasaju za vladajuće, ma tko oni bili.
I, za sada, na kraju, nikoga u HRS vrhu nije sramota što je na početku godine, po službenim podacima HRS-a, bilo 90 klubova, a na kraju 72 ? Zaista veliki uspjeh bivše garniture.
Od ova 72, da je striktno poštovanje Zakona o udrugama, odmah bi se brisalo desetak, ne prvi pogled. A da je zagrabiti malo dubinski, kuku lele...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja