by 9a2jg » Fri Oct 23, 2015 11:12 am
Nije trebalo dugo, pa da vidimo prave demonstracije u Slavonskom brodu, a protiv organiziranja prihvatnog centra za migrante. Vladajući pjevaju da je to privremeno, zbog zimskih uvjeta, (pametniji) narod ZNA, da što god je, u Jugoslaviji, i neovisnoj Hrvatskoj, bilo privremeno, da je trajalo 20-30 godina ! Ponavlja se priča, Vlada drži svoje građane za stoku sitnog zuba.
Raja vidi, ono što sam ja neki dan ovdje napisao, da, kad Heinz reče stop, kreće domino efekt, ali u suprotnom, neželjenom smjeru ! Zatečene migrante nečeš moći ni puškom otjerati put Srbije !
Ne trebam ni pisati da sve troškove snose hrvatski porezni obveznici, i da se tome ne vidi kraja. Ironije li, Katar nam šalje "pomoć" u šatorima, pa nećemo mi, kad Švabo i Austrijanac zatvore granicu, ovdje praviti drugi El Shatt !
I budala vidi u kojem smjeru to sve ide, na štetu Hrvatske, i kolebljive, udvoraške, i nejake vanjske politike, koja nije znala reći NE, kad je trebalo, sad nam samo skidaju gaće niže...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja