by 9a2jg » Sat Oct 31, 2015 4:53 pm
Koliko je HRS vrhuška "uspjela" sterilizirati HRS forum svjedoči i činjenica da o QSL-kartama više niko i ne govori. Kako javlja Radio Mileva, nacionalni QSL biro je zatrpao dnevni boravak privatne kuće !
Još se samo čeka da hazjajin odriješi kesu, da bi se paketići poslali po Hrvatskoj. Mi njima 1.400 kuna u ovoj godini, oni nama dvije poštarine, sveukupno "povrata sredstava" 1,7% ! Tak i treba.
Neki dan me jedan prijatel, iz Purgerije, špotal, da "što se ja bunim da je nacionalni biro u privatnoj kući, kad imamo lijepi broj klubova na adresi predsjednika istog kluba". Heben ovaj novi registar !
Sve se vidi, sve se zna. Jedino šta u registru ne piše je podatak koliko je klupskih uređaja u stanu predsjednika. To bi, moliću lijepo, bilo malo previše, nije li dosta da vlada načelo klub, to sam ja ?
Vi bi, odma, uvodili i ono drugo, klub je tamo gdje mu je (beneficirana) postaja !
Ne pišem ja ovo, bez veze, na današnji dan! Predsjednik HRS-a je ozbiljno zaprijetio klubovima, citiram "da su dužni, do današnjeg dana, poslati ispunjene obrasce....." ! Šta slijedi ako ne urade to ?
Streljački stroj, Šicer, ili vješanja po Dubravi ?
Nikako taj nabijeđeni predsjednik da shvati zašto je Isus prao noge svojim učenicima...........
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja