Drug Milin nam se obratio mailom, kojega sam dobio maloprije. Neću vam ga prepričavat, jer ga je dobio svaki zastupnik. U njemu ima i namjernih netočnosti, pa da se osvrnem na njih.
On napisa "Nemojmo zaboraviti da su i većinu nas nekada davno u radio klub poslali naši nastavnici tehničkog"! Wrong, u moj klub nikada nisu dolazili tečajci na taj način. Znamo i zašto on to tako govori.
-prisutni su određeni pritisci za upotrebom našeg QSL biroa od strane raznih "managera" koji bi za iznos jednog članskog doprinosa slali i primali QSL karte za nepoznat broj stranih postaja.
Šta ne napišeš istinu, da je, po količini, najveći broj bio u RK Marjan i to od člana koji je to hendlao za gastarbajtere, sigurno ne za lijepe oči, i to zadnjih dvadesetak godina ? 9A8UA ?
odustali smo od podstanarstva u RK Zagreb gdje nam traže 1000 HRK mjesečno za režijske troškove te smo u potrazi za privremenim rješenjem.
A šta je s novcima koje je Pilat na svoju ruku dao RK Zagreb, za tobožnje kondiciranje operatora ? Zaobilaziš istinu, koja bi razotkrila nezakonite radnje. Zar nisam još ja pisao, prije nekoliko mjeseci, da će doći do "prebijanja" ?
Očito se nisu "našli" ! Ko kome na kraju duguje ?
Ured za udruge je tek 25.01. uzeo u razmatranje zapisnike sa održanih Skupština koje je Stručna služba HRS dostavila na vrijeme.
Kao i uvijek, on prilagođava informaciju za javnost onako kako njemu, i vrhuški odgovara. Istina je da smo stavili prigovor, i naveli argumente, koji su istiniti, te očekujemo pravdu i pravicu. Postoji i drugostupanjski organ, ako niste znali.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja