by 9a2jg » Sat Dec 19, 2020 10:31 am
Kao što napisah, u posjedu sam skenirane uplatnice iz koje je razvidno da je Denis Vincek platio za sebe i za svoj klub iznos od 1.200 kuna, za članarinu za 2019. i 2020.g. Sve učinjeno na nagovor i dogovor s Pilatom. Od svibnja ove godine do ovih izbora prošlo je 7 mjeseci, zar im toliko treba da usklade uplate ? Teško je nešto uknjižiti na 2019. ? Bar knjigovodstveni servis HZTK-e obilato plaćamo ! Hrvatskim jezikom, latinica, Pilat je navuko Denisa da plati, onda mu onemogućio glasanje !
Imamo i antipod, da su iz Stručne službe nazivali odgovorne osobe klubova koji su bili bez valjanih papira. Problem je što je 2019.g. bazna, ta isti su bili nelegalni i lani ! Vidite kako je propis rastezljiv na Balkanu, ovisno o tome da li si "njihov" ili "naš".
Imamo i situacije di su plaćene dvije članarine za klub, a svi znaju da im to nije matični klub ! Zatvaraju oči na očito kršenje zakona ! Koga oni predstavljaju ?
Sve su to glasači za Pukija, jer on predstavlja HRS vlast, i oko nje, zadnjih 11 godina. Kako su vladali, sve sam napisao, došli smo u ravninu sa CB savezom, a hladni pogon nam dva puta više košta od programa. Puki u IO, instaliran da minira sve promjene, a da drži (pogrešni) kurs, kojim smo plovili i do sada.
Čekam javno izjašnjavanje dragog mi Hrleta, di je ono spominjanih po miljuna kuna na računu ? Ja dobijam informacije da se neki raspituju za likvidnost HRS-a ?
Čemu raspitivanje, ako plivamo u lovi ? Ili to, opet, rovari unutarnji i vanjski neprijatelj ? Biće Kurdi, Jemenci i palitelji autoguma po Stradunu ?
Ajde, naći će se i koji logističar iz Konavala...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja