by 9a2jg » Mon Dec 21, 2020 8:03 pm
Kažu : I poslije Tita, Tito. Ja nisam vjerovo. Sad vjerujem.
Na HRS početnoj stranici još piše da je Marinko 9A QSL manager. Ima i fotka, da ne mislite da je to neki drugi lik, s istim imenom.
Koliko smo mogli pročitati, ražalovan je u veljači, a epolete su mu definitivno strgnute u lipnju. Deset dana do isteka godine, HRS pokazuje svijetu tko im je QSL manager ! I jest, za one koje su ostale raditi, jer im je paso, a one daju nalog odgovornom za promjene podataka, koje se promjene moraju učiniti, i kada. Na koncu, jedna od njih dvije je i odgovorna osoba HRS-a.
Da se mi vratimo na parolu, "I poslije Tita, Tito !" Sve stoji, objasnit ću.
U Pilatovom mandatu sam pisao četiri puta predsjedniku HRS-a, u naturi odgovornoj osobi Saveza, u svezi QSL problematike.
Od četiri puta, odgovoreno mi je DVA puta, i to oba puta odgovorio mi je QSL manager Marinko ! Nisu jednojajčani blizanci, nisu sudužnici, nije mu bio garant za kredit, što je onda posrijedi ? Odgovor nije vidljiv iz prve, dugo sam mozgao, i dokučio.
U pitanju je generacijski bug u možđanima kvazi managera divljeg kapitalizma, kojima je prva premisa u upravljanju i rukovođenju , kada se ukaže problem, spusti ga na najmanju moguću razinu, i od tog nivoa ga pokušaj riješiti, ako ide.
I poslije Tita, Tito. v 2.0
Ma koliko Pilat uvjeravao ljude da on nešto i nekog predstavlja, to je laž. Njemu je mandat istekao, a kako nema vakuuma u pravu, sve je napisano, Savez vodi predsjedavajući Skupštine, ili, ako nije izabran, najstariji zastupnik Skupštine.
Osim toga, i tajnica je, po staroj registraciji, odgovorna osoba Saveza, jedina, dok se ne izabere novi predsjednik.
I gdje je tu Josip Broz ?
Ja pišem, u zadnjih mjesec dana dva puta, ODGOVORNOJ OSOBI SAVEZA, meni oba puta odgovara v.d. QSL managera.
Da ne pobrkamo stvari, i da nam se ne zamagli Travnik, on je dobra, poštena i stručna osoba, ali ja nisam tražio njega !
Ja tražim odgovore za banalne stvari, ali od ODGOVORNE osobe Saveza, a u Savezu jedna odgovorna osoba koja je tamo i zaposlena, NEĆE da odgovara, a druga, koja se pravi da je još odgovorna, nije odgovarala ni kada je bila odgovorna, a kamoli će sada kada NIJE.
Dobro je da su Kinezi kupili objekt u Kumrovcu, lakše je, i jeftinije poći tamo, nego u Kuću cvijeća.
Naveke su se Hrvati i Zagorci lepo razmeli.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja