by 9a2jg » Sat Dec 19, 2020 4:38 pm
Iako ti misliš da sam ja njegov fan, i index.hr moj jedini izvor, za obje stvari se ljuto varaš.
Mene osobno, kao čovjeka koji voli Vukovar, i koji mu je dao više nego je Vukovar tražio, te vjernika, izjave dr. Markotić duboko vrijeđaju. Shvaćam da je svaki član Stožera uhvaćen (nekoliko puta) u laži, ali njena izjava da novinar mrzi Crkvu i Vukovar je nedostojna jedne akademski obrazovane osobe, i ravnateljice jedne važne bolnice. Irelevantno je što je to bio novinar Indexa, to je moglo zadesiti i nekog drugog, čim joj pitanje ne paše. A sve više će biti pitanja koje joj (im) ne pašu, jer u laži su kratke noge. U jednoj Danskoj ministrica daje ostavku kad se ustanovi da je lagala za vožnju svog osobnog šofera državnog auta.
U nas nas ministri, javni djelatnici, ravnatelji, direktori, i saborski zastupnici lažu bez da trepnu, i, nitko nikome.
Svi ti napadi na Babića i njegove novinare imaju samo jedan cilj, zastrašiti slobodnomisleće novinarstvo.
Kako se to nisi obada da se najnovijim prijedlozima ministrice kulture u svezi novog zakona o elektronskim medijima vraćamo u staljinizam, verbalni delikt, i dirigirano pisanje, koje mora biti "na liniji" ?
Napadi na Babića i njegove novinare se uklapaju u taj prijedlog.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja