by 9a2jg » Tue Dec 15, 2020 12:48 pm
Zastupnici u skupštini HZTK su dobili radne materijale za elektroničko glasanje Skupštine, od danas, 15. do 23.prosinca o.g.
Oni direktno odlučuju o oko 20.000.000 kuna. Oni mogu glasati mailom, mi, koji milošću božjom, i promašajima vodstva HRS-a i Stručne službe, ne možemo !
Na dva mjesta u materijalima su masnim slovima napisali "članica kojanije uplatila godišnju članarinu za godinu prije skupštine, nema pravo glasa, i ne broji se u kvorum skupštine" ! Pametnom dosta.
Ne pišu ništa o kombinaciji, kakve, na žalost imamo u HRS-u, neispravna registracija kluba, ili je nema, a plaćena članarina ?!!!
Nekoliko stvari iz radnih materijala, bodu oči. Na globalnom planu, od predviđenih 19,7 miljuna, na programe ide 11 miljuna, a na plaće i naknade 8,7 miljuna. Odnos je 56% naprama 44 %, ili, po narodsku, halbe drinken, halbe šarcu geben !
Dragi Hrle, jel' ovako i u onoj truloj Nizozemskoj, ili Austriji, od kojih smo mi, po tvojim riječima, bolji ?
Hladni pogon, manje više, isto koliko i programi. To je na državnom nivou. Na nivou HRS-a je odnos još više na štetu programa.
Ali, šta ću ja to pričati mladim, uzdaničkim snagama, s završenim ekonomskim fakultetom. Ima ih, prikoviše, u HRS-u.
Ima i kriminalista, policajaca, i pripadnika raznih Službi, djelatnih i (prerano) umirovljenih, pa isto ama baš nitko od njih ne istražuje sumnjive situacije u Pilatovom mandatu, zadnje 4 godine !
Još mi nešto, prikoviše, bode oči. Hrvatski savez CB klubova dobija za 2021.g. 444.000 kuna, HRS 693.000 ! Ako se izuzme stavka od 140.000 kuna (YOTA 2021 ? ), onda je odnos 444 naprama 553, odnosno 44,5 naprama 55,5%. Da mi je ovo netko u Kraljevici, prije samo 11 godina rekao da će se dogoditi, ja bih ga osobno otpratio na Rab, u specijaliziranu ustanovu !
Ovo je krunski dokaz da se CB savez uspio nametnuti HZTK-i kao partner ravnopravan HRS-u ! Sada neka se sakriju u mišju rupu svi koji zadnjih 13 godina vode HRS, ili su pri mudrom vodstvu, jer su usrali i šefa , i stanicu, i sto meteri pruge. Doveli su nas, svojom nesposobnošću, do egala sa CB-om, što se u mojih 60 godina aktivnosti u Narodnoj tehnici Hrvatske nije nikad dogodilo.
Ti isti, koji su nas doveli na rub ponora, korak do neprepoznatljivosti, imaju muda dizati glavu, glumiti "elitiste" i nedodirljive, te, dan-danas hoće da se njih sve pita, i da nam i nadalje "kroje kapu" !
Ima još, pomalo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja