by 9a2jg » Mon Oct 26, 2020 2:06 pm
Atroke cirkus Moire Orfei! Po dugi put, u zadnjih misec dana, ja, kao zastupnik u skupštini HRS-a, dobijam dio radnog materijala za skupštinu direktno od potencijalnog kandidata, druga Laureata, a ne od Stručne službe !
Narodi i narodnosti bi rekli , koncizno i sažeto, jebo lud zbunjenog ! Nek se dogovore, ko je lud, a ko zbunjen !
U povijesti HRS-a nezabilježena "korespondencija" i informacija od možebitnog predsjedničkog kandidata, koji uopće nije verificiran od Stručne službe !
Da stvar bude gora, on već daje naslutiti mogućnost elektronskog glasovanja, iako ta opcija nije predviđena za izbornu skupštinu !
U onome što je napisao ima čak i nekoliko istina ! Primjer, naveo je da Savez ima oko 1000 članova. Priznaje da je QSL-iranje bilo pretežito zasnovano na Mirku i Slavku. Konačno je prevalio preko usta da se trebamo oprostiti sa časopisom.
Ono što je napisao, a nije dobro, to je blaga konstatacija da se, citiram, "stručna služba ne snalazi u papirima"! Majke ti božje, pa dvije radnice sa VSS su dosta za firmu od stotinjak radnika, da hendlaju sve što treba, a ne ove dvije, koje odbijaju poslove i zadatke, prenemažu se i nemaju radne rezultate.
Nije dobro što bi on proširivao mrežu repetitora, što znači nove ugovore sa OiV-om. Mi, koji smo drugačijeg mišljenja, nas je "pregazilo vrijeme" ! Kome se on to uvlači ?
Od dva izgledna kandidata, ne mogu se odlučiti koji je gori. Sve mi se pari da će se , na kraju, u Brezovici, pivat ona partizanska : "Nas dva brata skupa ratujemo, ne plač' majko, ako poginemo!" Bez ispaljenog metka.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja