by 9a2jg » Mon Oct 26, 2020 10:28 am
Možda je to baš tako, kako i veliš, Djani, samo ne dan in gušta, jer su (odavna) umislili da su "odabrani", vrhunaravni i pozvani da nas vode.
Već sam mnogo puta napisao da jedan od njihovih ciljeva i jest da ih bude pedesetak, pa da tek onda bude hajram-bajram, tj. da doslovce rade što hoće. Kao što napisah, otkačili bi oni Istru i Dalmaciju, bez da trepnu, ali bi onda morali trpiti kritiku da nisu "svehrvatski". Iz Istre je bija moj vršnjak, dva mandata, nije glasa pustija, diza je ruku, kako in je tribalo. Poslin njega Hrle, debelo je naplatija svoje bivstvovanje u IO-u !
Iz Dalmacije, vidiš i sam, bolje bi bilo da nije nitko, nego ovakvi, koji bi se htjeli legitimirati kao predstavnici Dalmacije. Samo, (ne)djela govore sve, nitko ih nije triba pokopati, učinili su to sami.
Osijeku su začepili usta mizernim prilogom za dernek, na kojemu je 3/4 vremena bila na dnevnom redu pijača i klopa. Isto predavanje, iste osobe, se reciklira 3-4 godine, čemu to ?
Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja