Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Mon Oct 26, 2020 7:00 am

https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajd ... ma-1053119
Dobar je oni komentar da čelnik udruge NH ne zna izabrat šampon u samoposlugu, i čiste gaće doma, a bira bi predsjednika Hajduka...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Oct 26, 2020 7:04 pm

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Oct 27, 2020 9:24 am

Ponukan glasinama u zadnjih mjesec dana, upitam se da li bi bilo dobro da predsjednički kandidati napišu, za najviši stupanj stručne spreme, kad su počeli i kad su završili. Ne bi bilo loše napisati i tko je to financirao ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Oct 28, 2020 7:47 pm

Onda, trenutni predsjedniče, hoće li članstvo (ikada) saznati koliko je u ovoj godini isplaćeno Marinku, po kojoj osnovi, i tko je to ovjerio, kao izvršeno ?
Kome se još plaćalo po toj osnovi ? Da li se neki (ne)rad plaćao dva, ili više, puta ?
Samo nam nemoj servirati da je ovjerio Hrle, on se ne pika.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Nov 02, 2020 9:09 pm

Imperija uzvraća udarac !
Navodni kandidat, jer pravu kandidaturu nismo dobili od stručne službe HRS-a, drug Laureat se oglasio, i poslao cirkularno pismo zastupnicima skupštine.
U njemu se poziva zastupnike da glasaju sve PROTIV, i da nakon toga 5 klubova, po Statutu, sazovu novu, izbornu i osnivačku skupštinu novog Saveza.

Odma mi je pao na pamet dijalog između starijeg vodnika i kapetana I klase JNA, na Žarkovici, kad je vodnik reka kapetanu da šteta što tuku po starinama.
Kapetan odgovori , citiram, "da će oni sagraditi još lepše, i starije!"

U legitimnoj inicijativi druga Laureata ja imam dodati samo jednu "malenkost" ; i ja sam pozvao sve razumne da glasaju po svim točkama PROTIV, ali iz sasvim drugih razloga i motiva ! Ja, naime smatram, a mogu to i dokazati, da oni rade cijeli mandat naopako, i ja bih prvi bio licemjer i farizej, pa da glasam ZA.

Drug Laureat je iz NJIHOVOG ešalona, ilitiga , iz iste su korenike. Možda i VES-a, ali to nije moje područje.

Tragedija demokracije je što nitko neće da vidi da se zazivaju pravi potezi, ali iz osobnih pobuda i probitka ; pitanje je da li bi bili bolja momčad na čelu HRS-a.

Kad su Talijani ušli u Bol, na zgradi Doma kulture, poslije ratne bolnice 44', su napisali , velikim bijelim slovima VINCEREMO (pobijediti ćemo) !
Po noći su SKOJ-evci napisali VEDEREMO (vidjet ćemo), Ujutro, i cijeli dan , su fašisti divljali, ali nisu našli autore. Kako su završili, znamo.

Zaobilazi se gosn Jeftića, a...?
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Nov 03, 2020 10:18 am

https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... g73780#new

Zar ste pomislili da ijedan cirkus u HRS-u može proći bez pametnog Martina ? Pogledajte na narečenom linku njegovu najnoviju umotvorinu ! Sve visokoumni uratci !

Dragi Martine, pišeš pizdarije, jednu veću od druge. To , kako mali Ivica misli da funkcionira demokracija i zakonitost u HRS-u, nije istina.
Jedan je jedini put, ti si zastupnik, ti trebaš dobiti radne materijale od Stručne službe, u primjerenom i zadanom roku, ili se sve prolongira ! Ako si ih dobio, ti ih moraš isprintati, dati svojim klupskim kolegama na razmatranje, dumanje, i nakon toga ti organiziraš sastanak, na kojemu su oni koji su to pročitali, shvatili, i imaju o tome svoje mišljenje. Na bazi njihovog stava, i vlastitih saznanja, ti oblikuješ stav svog kluba, članice koju zastupaš.

Ovo što ti propagiraš, to je dernek, vašar, da ne rečem nešto oštrije. To je rasulo i lupetanje, na NESLUŽBENOM mjestu, jer je HRS tako napravio forum.
Trla baba lan, da joj prođe dan.
Ti si Martine Trol svih trolova !
Last edited by 9a2jg on Wed Nov 04, 2020 2:40 pm, edited 1 time in total.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Nov 04, 2020 2:39 pm

https://www.index.hr/sport/clanak/hajdu ... 27534.aspx
Reni, šta ti je Koki reka, u iduća 2-3 dana leti i Hari.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Nov 04, 2020 7:58 pm

9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Nov 05, 2020 8:46 pm

A u međuvremenu, ispod radara, stvari teku dalje, ... Oprema u vlasništvu HRS-a je dostupna (na revers) samo nekima, sredstva sa žiro-računa HRS-a su dostupna samo nekima, ... bez natječaja, bez javne objave, bez ...

Bravo Ivo, momče živo...
Samo, ja pričam o reversima zadnjih 15-16 godina, nikad suvislog odgovora. Znam ja gdje je imovina HRS-a, ali pravi i istiniti odgovor nečeš čuti na skupštini.
Govore mi ljudi, šalju SMS-ove i mailove, i kazuju mi gdje , ko je koristi i tko im je to omogućio. Isti ovi koji hoće još jedan mandat ! Time "kupuju" glasove!
Baš kao i doživotni predsjednici klubova, od Supetra, preko Gomilice, do Pazina, svejedno.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Nov 06, 2020 2:56 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/slo ... 28174.aspx
Svaki normalni Hrvat nema ništa protiv Slovenaca, pogotovo Slovenki ! ;)
Hrvati su jedino i isključivo ljuti na službenu slovensku politiku, koja je zadnjih 29 godina bila sebična, kratkovidna i štetna po Hrvatsku !
Mi i dogodine čekamo naše vjerne slovenske goste !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK