U konačnici zar onda ta šira zajednica i HZTKa sami sebi ne skaču u usta kad financiraju dvije djelatnice koje, ruku na srce imaju posla možda za mjesec dana u godini, a na njih se potroši oko pola iznosa koje HRS dobije od HZTKe tj. od šire zajednice ??? (ne mogu navesti točne podatke jer gle čuda na HRSovom webu nema ni izvještaja o radu ni financijskog izvještaja za 2019 a bome ni plana rada a ni financijskog plana za 2020 a evo nas u studenom za par dana. Zar ne bi onda bilo bolje da je jedna od njih računovodstvene struke pa da vodi računovodstvo i HRSu (da ga ne plaćamo HZTKi) a i članicama?
Moj Ivo, ja to pišem već skoro 20 godina ! Plaćamo najam, u svojoj zgradi ! Plaćamo knjigovodstveni servis, neprirodno skupo (provjereno sa nekoliko knjigovodstvenih servisa!) ! Više nam ne daju ni kuverte s mjehurićima, za domaći QSL saobračaj ! Vraga daju, naplatili su to oni, debelo !
Jer, oni rade na inverznom principu, vide koliko im treba, onda podijele s brojem krovnih Saveza, koji su gosti u vlastitoj kući, i lijepo se namire.
Alo Bing, ovdje brat ? Skuplji nam je hladni pogon od nizozemskog ; u nas 1000 licenciranih, u njih preko 20.000 !
Ovo sve podsjeća na Superhika iz Alana Forda ! Daju siromašnima, pa im poslije otmu, i dadnu bogatima !
Pitanje za miljun dolara : Kad je bila koja radioamaterska ekspedicija, ili, rečimo, aktivacija u Kupu Jadrana, smještena u NCTK-e u Kraljevici, i da su, ne daj bože, operatori prespavali u tamošnjim apartmanima ?
Može pitanje za dva miljuna dolara : Jesu li , i ako jesu, pojedinci iz vrha HRS-a spavali u tim apartmanima ? Šatori na okolnoj travici se ne pikaju !
15,5 godina od Murtera, gdje nam ni ruku nisu htjeli dati, mi dragovoljci, oni svaku večer grijali guzicu kod ženice.
To te ja pitam.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja