by 9a2jg » Thu Sep 17, 2015 8:39 am
Šatoraši ispred sebe isprsili desetak teških invalida, i na krilima njihovog stvarnog junaštva, muke i boli, šlepala se kolona, svega, najmanje branitelja, s političkim ciljevima, koji se sada, pred izbore uobličuju.
Udruga Franak isturila stvarno pogođene obitelji koji su kupovali prvu nekretninu, u dobroj vjeri, i plemenitoj namjeri, da sakriju svu silu mešetara, hoštaplera i falših poslovnih ljudi.
Tisuće ljudi koji hrle iz Turske, preko Hrvatske, je istaklo rat u Siriji kao zaštitni znak, pod kojim povode sve koji se nastoje domoći boljeg života, i time varaju stvarne humaniste koji im putem žele pomoći.
Jučer intervjuiraju njih 5, od njih 5 , 3 ih je iz Pakistana, 1 iz Afghanistana ! Ko koga tu zajebava ?
Ili, javno pišu da organizirani krijumčari ljudi uzimaju 6 do 8 tisuća eura "po glavi", od dojenčeta do starca. Čaršijom kruži priča da su im to dale "prijateljske prebogate arapske zemlje" jer se tako "humanitarno izvozi islam u Europu". Nevjerni Tome neće, i ne moraju vjerovati, ali je tako.
Anketirali su te tisuće nesretnih ljudi, 22 % podržava ISIL ! U Europu ih je do sada ušlo, u ovom valu, oko 800.000 , zamislite koliko je to ISIL-ovih simpatizera ? Mali je korak od simpatizera do sljedbenika.
Samo slijepci to ne vide.
Zadnjih dvadesetak godina srušeno je na stotine koptskih (kršćanskih) crkava u Egiptu, niko glas nije podigao. Dvostruka mjerila ? Dvoličnost ? Dakako.
Sagrađeno kršćanskih bogomolja na Bliskom istoku i u arapskom svijetu, zadnjih 50 godina ? Nula.
I slijepci vide što slijedi nakon smještaja ovih nesretnih ljudi ; ono što je Angela Merckel rekla prije 5 godina u Bundesratu : Krah projekta multikulturalnosti u Njemačkoj. Ulupane miljarde eura, a oni imaju sve zatvorenije i okoštalije nacionalne i vjerske zajednice u svojim državama. S ovim valom će samo biti još i gore.
Mi, odnosno naši političari "u naše ime" , se i dalje pravimo veći katolici od Pape, od par stotina nesretnika, smo već došli na više tisuća. A mi nemamo posla ni novaca za pristojan život !
Zec, gadiš mi se.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja