Ništa nije normalno ! Prvo, nije normalno da nije imenovan QSL manager ! Ili, možda je, ali mi to ne znamo ? Na jednostavna pitanja, u formi prosto proširene rečenice, nitko ne odgovara ! Forum su , od početka, svjesno poravnali na nivo "neslužbenog", tako da ni tamo ne možeš dobiti suvisao odgovor, osim navijanja Marinkovih fanova, do pilona režima u D-12. Još malo, pa pune 4 godine Pilatove vlasti, koja se manifestira na način da se on, i još 3-4 oko njega prikazuju vrhunaravni, kojima je ispod časti razgovarati s sitnom boranijom.
Pilat prvi zaboravlja da je izabran s većinom od jedne trećine zastupnika ! Ivan bez zemlje. Više sam ja dobio glasova, skoro duplo nego on, za NO, ali su fašisti to obrnuli, napravili farsu od glasanja, i u ponovljenom glasanju, izabrali "svoga".
Znači, cijeli mandat mu je protekao u amoralnim i nezakonitim radnjama, a koliko ima grijeha nečinjenja, bolje i ne pisati, već sam isuviše pisao.
Da zaključim, misli da je vladao, i to faraonski, a u stvarnosti su uvijek isti vukli konce, iz drugog plana. I njima je bitan njegov reizbor, jer onda mogu raditi što ih je volja, još 4 godine.
I HZTK priželjkuje Pilatov reizbor, jer onda, bar s strane radioamatera, nitko neće poticati nužne i korjenite strukturne promjene. Čim je on njima dobar, dragi čitatelji, možete biti sigurni da NIJE dobar za nas.
Ali, svatko ima vlast kakvu zaslužuje, kaže poslovica. Ja se moram usprotiviti, mi, radioamateri, nismo toliko grešni ljudi, da moramo činit toliku pokoru.