Maloprije, pošćer Bombišta kuca na vrata, nosi paketić iz Garešnice. Jer, tobože pametniji od mene tvrde da je jeftinije nosit karte iz Zagreba u Garešnicu, pa ih od tamo distribuirat po Rvaskoj !
To ne bi popili ni sa sifonom sode oni u Vrapču !
Svakako, došla pošiljka s nacionalnog biroa u Zagrebu. Nema QSL-ki 9A90Z. Biće da ih nisu ni štampali ? Ili jesu, ali šalju samo onima koji im nisu (iz neznanja) osporavali obljetnicu ? Falšu, dakako.
Nema mi ni QSL-ke 9A/ON4CDX, iako je čovjek pisao javno da je lani poslao via ON biro na naš biro. Oće to, dok puž golać pređe preko Alpa...
Nema ni Emirovih, što ih slah zadnjih 8 godina via biro, pomalo, doći će, ima zemana...
Nema Brankovih iz Komiže, to je takav (uzdanički) klub, oni nikome ne šalju, od mladaca, preko članova, doživotnog predsjednika, do kluba.
Šalju stare kvrge, šalju Poljaci, Rusi, Bjelorusi...
Vlad mi posla desetak via biro, iako sam mu posla direkt, biće da san stavija malo Doloresa Ibaruri la Pasionaria, ako ćemo se zajebavat

Biće bolje sada sa arktičkih područja što Rusija zatraži od UN-a da im prizna jurisdikciju 1/1, biće in to ostavija Petar I u ostavinu, pa je tek nikidan drug Putin bija na ostavinsku raspravu ?
Francuske prekomorske kolonije šalju redovno via REF, i stvarno, kapa dolje.
I našem Mariu u Dojčlandu kapa dolje, posla svim 9A postajama via biro VK9DLX, u veoma razumnom roku.
WFF pokret je u uzlaznoj putanji, primih dosta, da ne rečem najviše, QSL-ki iz svijeta, a i iz 9A FF područja. Posebna pohvala 9AFF klubu, i njegovim aktivnostima.
Ima još...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja