Došlo doba da ja prvi put u životu (javno) citiram i prijatelja Miku 9A2WA
Po zadnjem uputstvu iz RRIF-a čini mi se da mi koji se financiramo iz lokalne samouprave smo ....... Treba pogledati i uputstvo za pravdanje sredstava pa da bude jasno i sasvim razvidno da je bolje odustat nego se bavit čoravim poslovima .
Tko može neka potražuje donacije od privatnih donatora jer od lokalne samouprave slijede samo " krv , znoj i suze "
Postalo je besmisleno uz Zakon o tehničkoj kulturi koji nije stavljen van snage , od lokalne samouprave u uzaludnim i uzastopnim natječajima tražiti financiranje , koje oni ne doživljavaju i na kraju cijele procedure kažu da ne zadovoljavaš neke samo njima znane kriterije. I to za sufinanciranje samo dijela rada sa mladima i to nakon odrađenog posla.
SRAMOTA , SRAMOTA NA KVADRAT DA SE NAŠA KROVNA ORGANIZACIJA NIJE USPJELA IZBORITI DA SE POŠTUJE ZAKON KOJI JE NA SNAZI:'(
Čini mi se da je došlo vrijeme da se organizacije ovog tipa ugase i da likvidatori odrade posao za koji su imenovani po zadnjim izmjenama statuta došli do izražaja i onda bi udruge za prmicanje promicane neþ znam čega valjda došli na svoje
Držite se samo čuvajte zdravlje jer čemo trebati još živaca.
Puno pozdrava iz sunčanog Splita
9A1CBM krajem godine slavi pedeset godina postojanja a nadam se daće doživiti i pedeset prvu.
Puno pozdrava Mike
Ono , velikim slovima, je, valjda, vikanje . Upereno protiv atrofiranog tkiva koje je trebalo biti čelno, krovno, vrhovno... A nije. Nego su nas samo povukli u još dublji glib. Ali, njima je sasvim dobro.
Rade po shemi koja je njihovih ruku djelo. Od lani "plaćaju" ODRŽANE tečajeve , i, gle čuda, baš da potrefi uzdaničke klubove, plus 9A1RBZ, oću reć Hrvatski (privatni) DX klub.
Moj prijatelju Mike, kasno Marko na Kosovo (i Metohiju) stiže.... Sve to što ti napisa, ja pisah zadnjih 15 godina, bez odjeka, uspjeha, i polučivanja rezultata.
Oči su uprte u neke nove klince, iz Sirije, Afghanistana, Pakistana, Palestine, Iraka, Jemena, njih se poziva da dođu, a na nas se zaboravilo. Službena politika je pozvala obitelji s djecom iz tih zemalja da zatraže azil. Što, mi imamo mulce ? Nesposobne ? Nama ne treba financiranje ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja