Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Sun Oct 04, 2020 7:05 am

Reni, i meni je Hajduk u srcu, od rođenja, ali moramo sebi priznati, ako nemamo muda javno, dvije stvari. Ne može Hajduk vodit NH, i ne može ni trećeligaš svaku sezonu mijenjati trenera, a kamoli Hajduk.
Grad je većinski vlasnik, ali je pravo glasa prenio na udrugu NH. O njoj sam rekao, tisuću puta, sve, nemam potrebe dopunjati. Ona je rak, koja će Hajduka izjesti iznutra. Do tada, metiljat će se na društvenim novcima od Grada, i kupovati dionice Hajduka od Tommy-a, novcem naivnih navijača. Oni su ti, koji narajcaju militantno krilo Torcide, da ide u demonstracije prid Banovinu, kada vrše pritisak na gradonačelnika-lutku, da grad bude garant za kredit, koji u startu znaju da ne mogu i neće vratiti, nego će ići iz džepa poreznih obveznika. Poslije prikažu da je to Grad održava stadion, a kako iste osobe dižu ruke, jer im je grad prenio to pravo, oni koji su zamutili vodu, to ozakone.

Svaka sličnost sa HRS skupštinom je namjerna.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Oct 04, 2020 10:57 am

Ja san doša do toga da ne mogu u direktu pratit to njegovo mučenje, pa samo pogledam rezultat na kraju.Triba li išta dodat? :(
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Oct 04, 2020 7:39 pm

Je Reni, ma mene boli, jer sam i ja, kao jedna mala jedinka, godinama plaća samodoprinos u Splitu, koji je bija izglasan i prije nego šta smo za njega glasali.
Capisci ? Cijela jedna generacija je u 10 godina DVA puta povučena za nos, i držana za zadnju budalu, prvi put za autocestu Split-Zagreb, drugi put za poljudsku ljepoticu i kompleks bazena. Jedino obećanje koje su nan dali je da će tu igrat naša dica. Moja nisu, a nisu ni tvoja. Znaš koja jesu ? Ona čiji su očevi platili i preplatili, pionirsku i omladinsku školu, a za uć u 3-u, 2-u ili 1-u momčad je tribalo izdašno podmazat. Čuo od oca jednog od tih "nada".

U jednom trenutka san posumnja u svoj način razmišljanja, i pita 4-5 mojih vršnjaka šta misle o udruzi NH. Dali su mi odgovore koji se u cijelosti poklapaju s mojim mišljenjem, od početka ! I onda se čovjek upita : Kakvi to idioti side u Banovini, pa ne vide ono što mi, mali, obični, ljudi vidimo ?
Jedan od onih koje sam pitao mi je rekao da su oni ucijenili nesposobnog gradonačelnika i gradsku upravu !?! Čime ? Kako ? Kako to penšjunat i čaršija znaju, a mjerodavni ne ?
Miljuni od ULTRA-e ? Di su završili ? U gradsku blagajnu, grada koji je mora zaminit kompletan gornji sloj travnjaka, u klupsku, ili na račun udruge NH ?
Čuja san odgovor od penjšunata na šentadi, ali je prestrašan za javno objavljivanje. Samo u 4 oka, bez telefona. Zaklela se zemlja raju...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Oct 04, 2020 9:06 pm

U 4 oka.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Oct 05, 2020 8:54 am

Kad je Rađa dava SVOJU lovu, da posuši dugove KK Split (ex Jugoplastika), i da počmu od pozitivne nule, onda su bili najžešći napadi na njega, da je Jugoslaven, i sve u tom smislu. Sićan se ka danas, tako su tretirali i najboljeg i najtrofejnijeg trenera Hajduka, pokojnoga Tomislava Ivića, samo zato što je bio neprikosnoven i bez konkurencije, na Balkanu, a i šire. Šta sve nisu govorili o najvećem od najvećih, Nikoli Piliću, a on nas je, s obje noge u penziji, doveja do Davis cup-a. Mario Ančić je radi takvih pizdarija i osta vanka, i nije falija.
Dva najsenzacionalnija dočeka u povijesti Splita, Đurđice Bjedov i Gorana Ivaniševića, zasjenila su sitnim jebuckanjima , prebrojavanjem krvnih zrnaca, i (obaveznim) epitetom Jugoslaven. Jedan jedini skup u povijesti Splita i Dalmaciji je okupio više ljudi, a to je povijesni govor Tita na dno Pazara, tamo di je sad Tuđmanov spomenik. A ni to ne bi bilo tako, da nisu bile mobilizirane sve brodice i trabakuli, i doveli sve živo sa otoka. Bračani su to najviše iskoristili, za poć sa dicom kupit postole...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Oct 05, 2020 11:36 am

Rađa i ne krije svoju privrženost Titi i Jugoslaviji.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Oct 05, 2020 12:07 pm

Ima je, i da je. Drugi , imaju i ne daju. Po tome se vidi čovik.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Oct 05, 2020 12:31 pm

Nema ni on više.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Oct 05, 2020 12:59 pm

Jučer je bija blagdan svetoga Franje. Otac mu je bija imućan, a on nije tija uzet ništa od nasljedstva, a šta je ima podilija je siromasima. Cili život je govorija da je najbogatiji čovjek na svijetu.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Oct 05, 2020 1:54 pm

Kolega,danas bi ga odma stavili u podrum KBC-a. Vjerujem da su ga i tada blido gledali. :shock:
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK