Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Tue Sep 29, 2020 1:38 pm

Nije ni predsjednicima lako. Pokojni Krešo i Mate su veoma brzo shvatili da ne mogu skoro ništa realizirat, jer ne mogu ništa zapovidit tajnici. Da budem precizniji, mogu zapovidit, ali ona neće sluša. To je bio jedan od (najvažnijih) razloga zašto su se deliberali jalovog i ćoravog posla. Obojica vrhunski, a ne mogu bit predsjednici u one dvi sobice, kako će onda svekolikon članstvu ?
Poslin njih je doša Puki, dva mandata, rodila ga majka Rvatica... On je od one sorte, da mu sad rečeš da oće li poć za gen. sekretara UN-a, on bi ka iz topa odgovorija da oće. Zašto ? Zato jer je častohlepan, a i tija je da ima neku znatniju funkciju prije partence. Članstvo ga se neće po ničemu sjećat, osin da je bija predsjednik komisije tajnici na ispitu. Ni on nije moga ništa tajnici.
Doša je Pilat, on je za razliku od onog povijesnog, opra ruke na početku, tako da ga se stvarni život, i realna aktivnost nisu ticale. I on se trpija s tajnicon.

Klimaks je bija, kad su in na sastanku IO-a rekli da će razvrstavat karte, uz svoj redovni posal, a one u zboru, ka koludrice u samostan : Nećemo !
E jebi ga brajo, da te dvi rade u realnom sektoru, letile bi isti sekund ! One i dalje rade !? U kojemu to sistemu ima ? Da je živ HC Andersen, ne bi se mica iz dvorišta u D-12 ! Napaja bi se , ne pivon iz dvorišnog kafića, nego neiscrpnim pizdarijama, koje svakodnevno izviru u toj zgradi.
I onda te službenice dobijaju pozitivne ocjene za svoj rad, božićnice, regrese, sve to čitamo u famoznom (skraćenom) zapisniku. Koronski (ne)rad, pedagoški dopust, usavršavanja u zemlji i inozemstvu, Rusi to ne bi trpili 24 ure.

Da se stekne adekvatna kulisa, imaju pobočni piloni režima, koji stvaraju "atmosferu", tvrdeći kako je u jednoj Austriji i/ili Nizozemskoj gore od nas !!!
Je, moš mislit, pravnik na pola radnog vremena, hendla i PA i ON ! Da mi ga je nać, skenira bi ga, uzea DNA, i rezultate stavija na ulazna vrata u D-12.
U Austriji, sve hendla JEDNA osoba, koja je, razmjerno ekonomskim odnosima u državi, lošije plaćena od naše JEDNE službenice.
Alo Bing, ovdje brat ? Ko to tamo peva ?

I svi mi znamo, po imenima i prezimenima, tko su uhljebnice, tko su oni koji su im namistili ta mista, tko im daje pozitivne radne ocjene, tko im dopušta stvari koje se nisu dopuštale u najvećem socijalizmu, ukratko tko je stvorio atmosferu da su zaštićenije od ličkog medvida (ne iz Macole).
Zna se tko stvara atmosferu da teče med i mlijeko, imena i prezimena, to su oni što čeprkaju sa poda, ostatke s trpeze.

Tamo se (u zapisniku sa IO-a) preseravaju sa inventurom, ja nisam nikad nigdje pročitao gdje su uređaji i oprema koji su bili u D-12 ?
Di su uređaji i oprema iz BQR-a ?
Di su novi ICOM-i ?
Zašto je meni, u skupštinskoj debati Vrba reko da ne pitam i ne prozivam nalaz inventure, da je on tek doša sa operacije, da je sve u redu ?
Tisuću i jedno pitanje, nikad čuo odgovora.
Od Pilata pogotovo. Kad bi nešto službeno pitao, u pismenoj formi, oko QSL-iranja, on bi me derutirao na bezobraznog divljaka Marinka. Ako mu je on bio portparol, onda neka snosi dio njegove krivice, i dijeli njegovu sudbinu ! Izbacite (očitu) najslabiju kariku !
Koji je to predsjednik, koji u 4 godine nije našao za shodno da mi odgovori na IŠTA što sam SLUŽBENO tražio, privatno za mene on ne postoji ?
Uz titulu idu i lijepi trenuci, i one koje to ne želimo. On se borio da ga izaberu. Zašto ? Da bude predsjednik sebi, i šačici istomišljenika oko sebe ?

Na kraju, ali ne zadnje, kako to da nikome nije palo na pamet da se HRS, dokle treba, preseli na Jarun, označen kao hram hrvatske Tehničke kulture ?
Ne daju ključe ona trojica ? Mogli su uzet oni rezervni, možda je u Amera ?

Ima još, ali moran ostavit balina za skupštinu ! Osin, ako ne izmisle Opću opasnost, i ne uvedu elektronsko glasovanje, di moš marčapijat do Sudnjega dana. Već viđeno.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Sep 30, 2020 12:56 pm

Ne šaljite mi emajlove o 40.000 kuna... To podmeću Kurdi, Jemenci i Crnci, oni šta su palili autogume po Stradunu...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Oct 01, 2020 10:02 am

Zva je mene povjerenik OZNA-e za metropolu. Sve mi je lipo objasnija. Prava potka za bajku HC Andersena.

Dakle, paz vako, protapanalo je sa kata poviše, učinilo stanovitu štetu, tribalo je sanirat, da ne bude još gore. I krenulo se u akciju. Ne Stadion, to je bilo u 2. svj. ratu. Isti se troškovnik servira na nekoliko adresa, ali su topali na siguro kod predsjednika. Zašto je na siguro ? Jer je najslabija karika. A zašto je najslabija karika ? E, to ćete čitat u idućim nastavcima...

Cila priča me neodoljivo podsjeća na jednu web story trakavicu, od prije tjedan - dva, iz Zagreba. Grupa građana izvršila pritisak na javnost da u frižideru jedne zagrebačke bolnice leži mrtvo tijelo jednog osebujnog umjetnika, koga nema tko pokopati. Digli frku, počeli skupljati novac, po vlastitim riječima, skupili puno više nego šta treba, i onda sami odlučili da će urediti grobnicu gdje mu leže roditelji, platiti x godina unaprijed naknadu Mirogoju, uplatiti određeni iznos Udruzi za zaštitu pasa, i sve tako.

Svaka sličnost s predhodnim pasusom je namjerna.

Zar ste mislili da nema još ? Ima, pomalo...
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Oct 02, 2020 12:28 pm

I još uvijek, mi, zastupnici u skupštini HRS-a, nismo dobili spisak zastupnika, sa brojem članova po klubu, iako je deadline bio prije 11 dana. Može predsjednika biti sramota.
Ovako se otvara široko i realno polje mutljavinama i makinacijama s članstvom i zastupnicima. Nagledali smo se toga, zadnjih 5 godina...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Oct 03, 2020 7:52 pm

Naime, na ovim izborima je od oko 32.000 članova SDP-a mogla glasati tek trećina koja je imala podmirenu članarinu

Čak i u jednom SDP-u, koji je od liderske došao na luzersku stranku, postoje pravila glede glasanja i članarine. A u HRS-u nemamo spisak članova koji su platili članarinu , s oznakom matičnog kluba. Ne triba za to excel, može i ručno, 5 minuta posla. Ovako golema većina članstva vjeruje da muljaju. Ziher.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Oct 03, 2020 8:14 pm

Kako je Žika prije 50 godina iz cuga zna reć ko je platija a ko nije platija?! Kome su otišle QSL-ke a kome nisu. Bez kompića ! I Ljilja isto tako. Aj ti vidi to.
9a6r

Postby 9a6r » Sat Oct 03, 2020 8:18 pm

Peđa je novi prezidente SDP-a.Dobro je. ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Oct 03, 2020 8:54 pm

Žika je ima možđane, a Ljlja malu crnu bilježnicu (da ne bi netko pomislio da ja imputiram da Ljilja nije imala mozga, bože sačuvaj). Da si Žiku u po noći diga iz postelje, i pita ga di koji stranac radi u Hrvatskoj, s kojim uređajem i antenama, odgovorija bi ti ka iz topa. Kad sam se u Kraljevici požalio da nemam dokaz da mi je moj SWL znak, kojeg se nikad nisam odrekao, preveden u samostalnoj Hrvatskoj, mene Ljilja poteže za jaketu, govori, Koki imam ja u bilježnici, poslat ću ti čim dođem u Zagreb. Kartu čitaj, i seljaka pitaj. Ta ista Ljilja je prodavala (ispod banka, za drugoga) zadnje tiskane dnevnike za rad ARS-e u Kraljevici. Pokazali su nam Česi u Murteru kako se to radi, za male novce, kvalitetno, za AMATERE.

Ova garnitura je padala na ispitu, čega god se uvatila. Prva skalina na kojoj su pali je vjerodostojnost, i transparentnost. Kako nisu , ni vjerodostojni, ni transparentni, a očito muljaju, tko će im vjerovati ?
Članstvo, a i ja, traži samo malo, ni to malo nisu bili kapaci dati. Uredna papirologija, i QSL karte. Na obe stvari su pali, i padaju još dan danas ! Sve dok su u 9A adresaru mrtvi ljudi, a živi, koji plaćaju članarinu nisu, to je jalova rabota, da ne upotrijebim neku težu (istinitu) kvalifikaciju ! Pa članstva cijelog kluba nema !
Afrika sa strujom !
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Oct 03, 2020 10:00 pm

Dobro je dok mrtvi ne glasuju! ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Oct 04, 2020 6:56 am

Reni, ti znaš da ja ne pišem ono za što nemam dokaze. Pa pisao sam , opetovano, kako balkanski mufljuzi rade tečaj u baznoj godini, koja se računa za broj zastupnika u skupštini, stoga su tečaji bujali lani, ne boj se, neće ove godine ! To su sve Potemkinova sela, ali sustav je tako podešen da prihvaća krivotvorinu kao nešto sasvim normalno.
Gledam statistiku, u nekim sredinama i po 50% manje članova. Nisu umrli, bože mi prosti, nego je ono prije, kad je Pilat trebao biti ustoličen, bila štela. Ljudi s kojima sam razgovarao su mi rekli da nisu znali da su u 2015. platili članarinu ! A ona se platila (namjerno upotrebljavam pasiv, jer je i bedaku jasno da se članarina ne može sama platiti!) iz crnog fonda, donacije mecene, koja nije nigdje proknjižena, ili od sredstava DPZ-e, koja su data za programe.

Tu su i pare onih koji se upišu u klub koji im nije matični, ali im odradi novu zemlju, ili novi band, sa klupske DX lokacije.
Na nasumce uzetom uzorku tri "velika" kluba, filtrirao sam 50% onih kojima taj klub nije matični. Ako nije razlog iz prethodne rečenice, onda dotični nije izvadio iznos članarine iz svog džepa.
Imamo i slučajeve gdje klub u Zagrebu prijavljuje 0 članova u godinama koja nije bazna, a u baznoj bude neki jednoznamenkasti broj. Štelu možda jesu izmislili Ercegovci, ali ovi su je usavršili. Ne bi ih se postidio ni Škiljo iz Zagvozda.

Prije tri godine su nam drugovi iz uzdaničkog kluba poslali inspekciju Ureda državne uprave. Naravno da su našli sve uredno i ispravno, ali su sami pojeli govno.
Natjerali su nas da još bolje razotkrivamo falsifikatore i kriminalce, i da ih javno prokazujemo, s dokazima.

Nakon mojih opetovanih pisanja, nema više spiska članova dva "velika" kluba na njihovoj web stranici. Zašto ? Zato jer je njihova javna objava bio moj krunski dokaz !

Ima još...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK