Očevid u Domu je završen, no iako se sve okolnosti požara još uvijek utvrđuju, istražitelji su otkrili njegov uzrok, a riječ je o otvorenom plamenu ili žaru.
Šta sad ne javljaju oni, šta su, bez puno mislit, odma unaprijed optužili i osudili elekroinstalacije (čitaj električara koji je radio) ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
Ja san čuva domove po noći par godina.Više nego dovoljno da vidim situaciju.Daj Bože da moja noga nikad tamo više ne ulize. Bolje odma u Mirca pod ploču u ladovinu.
Zovu me Purgeri, još me zajebaju, da ne mogu virovat da ja nisan zna za 40.000 kuna ? I da je onda normalno da nema za kuverte s mjehurićima, selotejp, poštarinu... Brdovcu siću, Zagrebu koliko piše... ? Dala bi jadna mater da ima...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
Nije dobro. Političari koji upravljaju Stožerom zaprijetili ukidanjem točenja alkohola. Najviše su se zabrinuli Laureat i član IO-a, zadužen za maksuziju. Kako će onda funkcionirati izborna skupština ?
Gledam podatke DHMZ-a na inetu...po njihovim očitanjima na mjernim postajama,najjače Jugo dere popodne u Splitu.8 bofora.Zgrada mi vibrira. Oće li je odnit?