Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a6r » Sat Sep 26, 2020 11:49 am

I nakon Tita,Tito :!: :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Sep 27, 2020 9:12 am

Jebi ga, ja nisan napisa nijedno ime, a meni na mail stiže prljavo rublje za ostala tri kandidata ! Goebels i Agitprop delaju !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Sep 28, 2020 10:39 am

Znači, stručnoj službi treba 7 (slovima, hrvatski, latinica : SEDAM) dana da objavi imena zastupnika ! Deadline je bio prije sedam dana, šta je normalnije, u normalnoj zemlji, normalnom sustavu, i normalnom Savezu, nego da se sutra dan to objavi na web naslovnici ?
Ovako, po ne znam koji put, široko polje čaršijskim pričama, špekulacijama, malverzacijama i možebitnim falsifikatima ?
A sve je počelo , kako pišem već 3 godine, u baznoj godini, znači, lani ! Drug Laureat nije dobro shvatio moje dobronamjerne upozorbe ; sjebali su ga oni s kojima je do jučer jia i pija. Naglasak je na pija.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Sep 28, 2020 10:49 am

A si i ti počeja brojat žmule ka i Roko? :D
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Sep 28, 2020 10:59 am

Slušaj, šta je puno slano, nije ni maški drago... Istu pizdariju stalno ponavljaju, ne zato što ih je pošlo, nego zato što je očita sumnja da nešto muljaju !
Počelo je s kontestima, i robotom koji radi odlično. Ako je deadline danas u podne, ti u podne i jedan minut možeš podastrijeti članstvu neslužbene rezultate !
Tako bi radija svaki pošteni čovik ! Ne, oni uvik imaju razloga za tjednu, mjesečnu, ili višemjesečnu odgodu ! Zašto ? Svakom normalnom će prvo past na pamet : Štela ! Zašto štela ? Pa da se isti (o)drže na vlasti ! Vlast je slast, osladi, omili, i onda ga više ne moreš maknit nego silom ! Ja sam miran čovjek, i ne zagovaram ni silu, ni nasilje, ali oni koji ne prezaju učiniti sve da o(p)stanu na vlasti, moraju znati da je i mirnoj većini već škopjalo !
Ka da mi ne vidimo kako oni drže u bumbaku one klubove sa dva, tri člana, to su im ruke koje im drže glavu iznad vode. Nama šalju inspekciju, a one koje bi tribalo ugasit, zatvorit i zapečatit, njima umjetno produžuju život, poradi svojih sitnosopstveničkih interesa, reko bi drug Gumeni.
Samo pizde ne znaju, da sve šta te ne ubije, te ojača.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Sep 28, 2020 11:06 am

Nije li nelogično da Brač ima tri RK a jedan grad Split samo jedan ? Zadar 3 kluba,čini mi se i u Rijeci.A ruku na srce,ni u Splitu nema dovoljno sposobnih,obučenih operatora za jedan, ne klub, nego WW kontest. :o
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Sep 28, 2020 11:30 am

Stalan je spisak klubova sa 0 (dobro si pročita, latinica , NULA) članova, sa jednin, sa dva, sa tri, i tako do pet, više od 20, a manje od 25 !
Pa ti dođu oni koji , po zakonu o udrugama ne ispunjavaju osnovne uvjete ! Svi su oni sigurne ruke za trenutno vladajuće ! Amoralno, i protuzakonito, ali kako ? Zato što je šutljiva većina pustila da ide kako ide, da voda nosi... Tu potpomaže i član IO iz Slavonije s maksuzijom (na skupštini). I šta se dogodi ? Ovi dižu ruke, nisu ni pročitali materijale, šta reče Škoro, da su predložili i mrtvu kokoš za neku funkciju, ovi bi digli ruke, ako triba, obedvi.

Početkom ovog mjeseca sam, mislim, pisao na ovom forumu, kako je došlo do toga da osnivač Narodne tehnike Splita, radio klub Split, nije na njihovom popisu. Imali smo mi svog, unutarnjeg, Judu, koji se "proda" za jedan mandat boravka u toplim prostorijama, kafica, telefon, mobitel, internet, pisaći stol i kancelarija, po svršetku mandata priznanje, uz neku lovicu. Našem Judi su svojski pomogli vanjski neprijatelji, u naravi dva doživotna predsjednika, dva uzdanička kluba u županiji.
Jer, znaš iz iskustva, isti VES se razumi, i bez puno riči, a mi se tu nismo uklapali u shemu. I tako, prema državi, koju glumi HZTK, u Splitu je jedan klub.
Ako ćemo se zajebavat. Ne boj se, svi naši prebjezi su u Marjana strano tijelo, osjećaju to oni, samo, jebi ga brajo, poslin jebanja, nema kajanja.

Početkom ove godine sam pisao na ovom forumu, da sam , ne jednom, predlagao Miki 2WA ujedinjenje oba kluba. Uvijek bi me ostavio bez odgovora.
S vremenskim odmakom mi je jasno, iz istog razloga zašto na Braču ima sedam općina i grad Supetar, a prije rata je bila samo jedna općina !
Svaka šuša oće bit načelnik, i predsjednik radio kluba, isto ka da ima išta materijalno, ili financijski od toga, ali, tu je osjećaj vlasti. Ima i onaj faktor kontrole, ali to nije voljno, to je pod moraš, kad san ti upisa ratnog staža koliko očeš, ti mi služiš dokle dišeš, bar je to prosto ko pasulj, zar ne ?

Ima još, poslin...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Sep 28, 2020 2:33 pm

Ima onih kojima su dopisali nezasluženi radni staž,pa i činove za to "ratovanje" a rat su vidili samo na TV-u. :? Ima i onih koji nisu dobili niti onu Spomenicu DR-a na A4 formatu.I onih kojima su ukrali godine učešća u DR-u! :x Nećeš virovat,ima naših koji su pustog vrimena proveli u rovu i na prvoj crti bez ičega ! Ni papira a kamoli mirovine. :(
A di su oni kancelarijski štakori koji imaju visoke časničke činove u pričuvi?!Brigadiri,pukovnici,satnici itd.Koje su bojište oni okusili? "Spašavanje vojnika Ryana",Tom Hanks,Steven Spielberg? Ima li toga igdi na svitu osim u ovom Uhljebistanu?!
Nemoj ti meni ko se uklapa u njihovu shemu a ko ne.Ja to odlično znam.Ostavija te bez odgovora? Ja se tome ne čudim.Niste iz iste RO. ;) Kad je puka ukršteni dipol za 3.5 i 7,više puta san predlaga da stavimo FD4 ili nešto slično.Ništa.Sad su ga vidim postavili.Meni je drago da barem Miki utorkom navečer može učinit koju vezu.Jer čovik doma nema svoj uređaj.Iz opravdanog razloga.Neka se radi,nije meni krivo ali zašto su mene doživljavali kao "strano tijelo"? Nikome nisan ružnu rič reka.

Čvrsta ruka i poštenje,
Sveta voda i krštenje...
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Sep 29, 2020 7:39 am

Pomnjivo čitam šta pišu, čak i u oskudnom skraćenom zapisniku se može puno toga iščitati... Nakon potresa su prvo trubili da je zgrada u D-12 neupotrebljiva ! Reć bi da će se sutra srušit, ili, ne daj bože, da je djelatnicima u toj zgradi ugrožen život. Nakon toga ih je razotkrio sam Bandić, koji je, kakav je da je, dao zapovijed svojem pročelniku da objavi spisak zgrada u gradu, brokem čestice, kućnom broju, i stanju objekta. Oni objavili, ja prenio na ovaj forum.

E, sada se pojavila sičušna vijest da bi se oni mogli vratiti u D-12 u prosincu o.g. Znači, netko je lagao, i to debelo, članstvo Tehničke kulture o stanju zgrade?
Jer, očito da se radi o kozmetici, pokojem komadu žbuke, ili boje, jer za strukturne popravke, o kojima su strastveno govorili, bi trebale godine...
Igrala se neka igra, očito nivo viši od HRS-a, koji je to bezpogovorno prihvatio.

Sada se, malo posipaju pepelom, malo pripremaju za povratak kući. Šta je onda trebao cirkus, i trošak, sa Gasilskom postajom. I novi tramak, u RK Zagreb!
Lažu nas, pituraju, i drže za guske u magli...
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Sep 29, 2020 12:21 pm

Koliko tu ima posla, sve stane u prostorije jednog većeg kluba,recimo kao što su bile u RK Split.Dovoljno prostorija sa svom modernom opremom.To je sve što njima triba u svezi smještaja i normalnog rada.Ali u sklopu nekog većeg RK,ne odvojeno.Pošto je sve u ovoj državi centralizirano onda će naravno sve i ostat u Metropoli.Nedaj Bože da nešto ima u ostalim gradovima. :o Onda,jeli se po tom pitanju išta prominilo od 89? A je,ali sve pari vrlo slično! Nama koji to iz južne provincije gledamo.Daj ti to objasni gospodi u ZG.
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK