Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Sat Sep 12, 2020 10:43 am

U Marjana nisu imali šta ukrast, osim skladišta pokojnoga Nikole. Srića šta znamo šta je ko maznija.
Jedan od tih prebjega je doša na dan deložacije RK Split, i maznija nove dnevnike rada, koje san JA kupija, za SVOJE novce ! Oni sa njin je mažnjava druge stvari, postoji spisak.
Kad malo bolje vidin, žal mi je gro poštenih ljudi u bratskom gradskom RK Marjan. Nisu to zaslužili.
Drugi, zločesti, opet vele : Svaka ptica svome jatu !
Lassie misli da smo zaboravili da su on i Goran otišli iz kluba pod sumnjivim hardverskim okolnostima. Ja čuo iz Jozinih usta.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Sep 12, 2020 1:54 pm

Šutnja je znak odobravanja.Ako ostaneš onda ka da si in da ruku.Ja san davno to ubra i otiša jer san bija u manjini.Još je Jozo bija živ.
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Sep 13, 2020 6:36 am

Jučer me zajebava jedan naš (bivši) član, veli : Imaš ti dokaz za ono što si napisa u prethodnom postu ? Da dokaz, eye witness, što bi rekli Ameri, i to ne samo jedan par ! I, što je najvažnije, posvjedočiti će tamo di triba ! To je posal !
I račun za dnevnike !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Sep 16, 2020 5:29 am

https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... g73551#new

Profesor, u sitne noćne sate, ka i uvik, lamentira o bivšem RK Rade Končar YU2BQR. Sve lipo piše osim onog glavnog, kako su samozvani elitisti razjebali taj najmnogoljudniji zagrebački klub. Posljedice se osjećaju i dan danas.
I inače, to je osobina starijih ljudi, znaju sve sa početka sedamdesetih, a ne znaju šta je jučer bilo za ručak... ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Sep 16, 2020 9:34 am

Ovog Prvenstva se i ja sićam.Javljali su se sa tog aerodroma.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Sep 16, 2020 9:44 am

Nije bitno prvenstvo, nego šta su razjebali klub, raznili opremu, završila je na isto misto ka i uređaji i oprema, vlasništvo Saveza. Sve za viši cilj ! Tobože u hram tehničke kulture svih Hrvata i građana Hrvatske ! Moš mislit ! U naravi, privatno društvo, nastalo na namjerno sjebanom klubu, a sve da bi netko imao privatan feud.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Sep 19, 2020 6:44 am

Koliko god da nam je drago za novi park prirode Dinara, toliko nam nije draga jutrošnja vijest na radio Splitu. Na izvoru Cetine, upravo u zaštićenom području, načelnik je u tri mjeseca najgore corona krize, podigao vilu ! Da ironija naše svakodnevice bude još veća, on je bio i načelnik Kriznog štaba !
Sve mi se pari da će sve završit kao i za one fekalije na Plitvicama, iz kaptolskih vila, sagrađeni u NP.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Sep 19, 2020 9:23 am

Tome je tako jer nije sprovedena L U S T R A C I J A :!:
Riba smrdi od glave.
Rijeka teče od izvora.
Mozak u glavi upravlja tijelom.
Ako se želi ukloniti zlo tuče se u glavu a ne u rep.Jer guji izraste novi.
Uvijek se ide na izvorište problema.Tamo gdje je on i počeo.
Od plakanja nema koristi.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Sep 19, 2020 10:56 am

I pokojni Smoje, kad je bija na vrhuncu stvaralaštva, maksimalni domet mu je bio mogućnost izričaja kroz rubrike u SD, Ćakule na šentadi, i Dnevnik jednog penzionera. Vidiš, iako novi, veliki , Rvati tvrde da je on bija Jugoslavenčina, on ni u tim, režimskim novinama nije moga, ni smija pisat otvoreno, kao freelancer, i govorit šta misli ! I on se "sakriva" iza penzionera, i njihovih ćakula na šentadu na Rivi.
Ja san isto penzioner, ko takve sluša, a biće da ni tebe niko ne obadaje, jer ni JNA ni HV ne uzimlje u rezervu ko napuni 55 g. ! ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Sep 19, 2020 12:02 pm

Kad su nam izvanka stranci govorili da smo korumpirana država isto ka da smo geografski negdi u J.Americi,onda su ovi "naši" na to odmahivali rukom,ko,co,mi? Ma to nije istina.Mi Hrvati pa korumpirani?! Ma to nemore bit !
Plenković se hvali svojim postignućima a zadnja smo rupa na svirali u EU! Sve su nas države šišnule pa i Bugarska,Rumunjska :!: :roll: :o Sad smo u razini nekih afričkih zemalja s tim da i tamo ima daleko "jačih" od nas.
To što su nas Češka i Mađarska pritekle je i "prirodno" jer su prije dolaska komunista na vlast u tim zemljama i bile razvijenije od nas.Ali Bugarska? Pa sprdali smo se sa njom.Bugarska skupština itd.Pa Rumunjska.Ja san zadnji put u Poljskoj bija prid "balvan revoluciju" i dobro san upamtija koji je to čemer od zemlje bija.A vidi di je sad Poljska! E moj kume... Jer su sve te zemlje(osim Hrvatske i Slovenije) sprovele LUSTRACIJU kadrova.Slovenci su jedan fenomen.Osim toga i u Jugi su bili država u državi.To svi vrlo dobro znamo.Nisan to ja izmislija 2020.
Eto di nas je dovelo 30 godina HDZSDP vladavine.U..... :!: :!: :twisted:
A kad uvedu Euro u ovu njihovu đamahirijicu,tek ćemo onda vidit u kojim smo govnima! Uz sva dobronamjerna upozorenja ekonomskih stručnjaka,pa i onih stranih,vladajući nas po diktatu EU-a uvlače u tu zonu sumraka.Nijemcima je priseja euro a mi sad uzimamo to smeće! Mi moramo,da nas još više mogu opljačkati.Jer imamo "previše" nekretnina.To je još I.Sanader ustanovija.O vodama,šumama,energetici,moru neću niti usta otvarat jer je to već otišlo.A koliko će se mladih još iselit? Ko će punit proračun,mirovnski fond? Fali svih struka,od staklara do likara.Do jebenog zubara je već teško doć,osim u privatnog,naravno.Ti si u malo misto a ja u veliko i svaki dan gledam one ljude ća kupe nešto iz kontejnera za smeće.To je tragedija na koju mnogi oči zatvaraju jer se to njima ne događa.Uvik se sranja nekom drugom događaju.Niko ili malo ko promisli da i on može doć u takvu situaciju.Danas si gori,sutra si doli.Svak gleda isključivo sebe i zato nam je ovako.
Ovo društvo je bolesno u glavu i triba ga ličit.Nada umire zadnja. :(

LP
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK