Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Mon Sep 07, 2020 8:29 pm

Zapameti šta stari Koki piše na ovom forumu po n-ti put. Najmudriji narod na Zemlji su Židovi, oni računaju porijeklo po majci, samo je ona sigura (!), jedna od 12 izraelskih plemena.
Noletu je majka Rvatica, i on to nikada nije sakrivao, dapače...
Na mojim svjedožbama iz pučke škole piše materinji jezik, poslin je bilo mišano, malo hrvatski, malo hrvatsko-srpski, kako koja Vlada vlada.
Pametnima, pogotovo novokomponiranim Hrvatima, dosta.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 11, 2020 6:50 pm

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Sep 12, 2020 12:17 pm

Na radio Splitu je danas, od 11:00 do 11:30, gostovao drug Laureat, odnedavno Lassie. Osim samohvale, koje nije manjkalo, bilo je i pikanterija, te namjernog prešućivanja činjeničnog stanja.

Između ostalog, na direktno pitanje voditelja, u kojem je on klubu, Kaštilac ili Marjan, on je spremno odgovorio : U oba ! Da mi je bilo vidit spisak članova tih klubova, i koliko ih je "duplih" na tom spisku, odnosno koji im je matični klub ?

Kad ga je voditelj pitao koji su klubovi ovdje, on je odgovorio : RK Marjan, Kaštilac i tri radio kluba na Braču ! Ni riječi o najstarijem klubu u RH, RK Split ! Ali, od takve osobe nismo drugo ni očekivali ! Upravo je on, u suradnji s doživotnim predsjednikom RK Vidova gora, i umirovljenom tajnicom ZTK, učinio sve da se RK Split izbriše sa spiska u ZTK Split ! Moram li reći da je taj trojac za tu nečasnu rabotu bio nagrađen priznanjem i novcima, Judine škude...

Falio se i ekspedicijom na Reunion, umisto da se pokrije ušima, i odgmiže u rupu. Ima se čime i pofalit.

Nije propustio spomenuti da idu sutra u Zagreb na ARG sa dicon. Oće ponit beneficirani klupski uređaj od doma, ka i kad je iša na Lovreć ?

Cijeli razgovor je snimilo troje članova našeg kluba, puštat ćemo mu ga, u pauzama oblokavanja u Kraljevici.

Pomozi sirotu, na svoju sramotu...
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Sep 12, 2020 1:50 pm

Ja sam snimku već dobija ali mi se neda slušat priču o Potemkinovim selima.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Sep 12, 2020 2:35 pm

Ne jednom sam ovdje napisao da sam u životu podnio jednu jedinu prijavu, i to protiv njega, zbog kršenja propisa ponašanja na radio amaterskim frekvencijama. Ta prijava je došla službenom poštom na ruke tajnika Žike, koji je prezentirao Predsjedništvu SRH. Da je on htio da ga kazne, on bi to tako i prezentirao njima, ali, on nije kažnjen. Poslije DR-a novokomponirani Hrvati su tvrdili da oni "znaju" da je Žika bija UDBA-š, "Pančevac", i "Nišlija" , značenje toga znaju svi pripadnici obavještajne zajednice. Ako je to, što su oni tvrdili, bila istina, onda bi naš drug Laureat bio primjerno kažnjen, a nije nimalo ! Pametnima, diljem Lijepe naše, a i šire, dosta !

Kad se ja sitin za koje smo mi mladenačke nepodopštine kažnjavali u AKL-u, sada me je sram što drug Laureat nije bio kažnjen. Srića njegova što nije nikad kročija u naš klub. Srića je i naša, oću reć, obostrana.

Da, za danas, po ovoj temi završim, zvalo me je i par ljudi iz Plovputa, slušali su, zgražaju se. Ispričali su mi još dosta pikanterija, budem objavio.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Sep 13, 2020 6:01 am

Sinoć me zove čovik iz Splita, govori : Znaš Koki zašto je drug Laureat reka, tri kluba sa Brača ? Zato jer oni treći ne plaća članarinu, ni HRS-u, ni članovi, ali mu uredno stižu materijali za glasovanje, za vjerodajnice, ukratko, drug Laureat se u ime HRS-a o njemu "stara". A stara se zato da osiguraju dovoljan broj ruku na skupštini da produže ovu agoniju i tumidanje, za još 4 godine... I poslije Laureata, Laureat. Jerko ispadne porcelanska figura, bože mi prosti...
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Sep 13, 2020 6:38 pm

Nakon dugo vrimena san pogleda cilu F1 utrku.Bilo je svega,,,tri starta,dvi žute zastave,dvi crvene.Škuri je pobjedija,Finac žalostan drugi.Ali Ferrari je katastrofa.I tek san sad primjetija da su bolidi piturani u boju matuna,škuru?? Di ovo ide? Što se to događa u Maranellu? Ono nije pitura od Ferrari-ja! A i potirali su sve ća je vajalo.
Mislim da će proć još dugo dok pogledam drugu trku.U onom Mercedesu nikome nebi bija problem bit drugi.Da imaju treći bolid,taj treći pilot bi uglavnom bija treći na kraju!
To je tolika dominacija da je Mercedes prva liga,neki su druga a ima i treća.Koliko se ulaže,toliko se i dobije.Britanci su našli Lewisa da skine Šumija,(i hoće), samo ih jebe ća ovi nije fetivi Englez. :)
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Sep 15, 2020 8:06 am

I još jedno slovo. Drugu Laureatu je u Milni vječna mušterija, zbog tehničkog neznanja, tako da ni tu vezu ne treba zanemariti. A i bili su skupa u CBM-u, dok je CDO bija njegov PPS. Sad se posjećuju na skupštinama, da ih bude više, nema veze šta ne plaćaju ništa HRS-u, radni materijali stižu. Biće i vjerodajnice, siguro ka na SBER banci.
A onaj treći, iz trija Fantastikus, drug s Muzila, je sebe samomontirao u drugi brački klub.
Ne sme da bude bez nadzora, i da se niko ne stara o njemu !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 18, 2020 10:15 am

Čačka profesor mečku u pičku. Nije mu bilo dosta, prije 4 godine, kad je, uz pomoć tajnice, javno čerečio moj CV ? Sad se uhvatio RK Split.
Za razliku od njegovog kluba, ovaj nikoga ne ucjenjuje članarinom, QSL distribucijom, majicama, i slično. Pojedinosti ostavljam za prije i poslije izborne skupštine. Što se mene tiče, može i ZA VRIJEME skupštine.

Kad je takvi baja, nek izabere momčad iz svog kluba, ja ću iz svog, ali samo onih koji plaćaju članarinu, pa, široko mu polje, oće QRQ, oće DX, oće CW natjecanje, ili SSB, samo ne FT8, tu mu priznajem, tu su najjači. ;)

I upamti profesore, RK Ante Jonić/Split nije nikada nikome ništa naplatija, čak smo slali diplome Jadran i onima koji nisu platili ! A kamoli QSL-ke, ili majice. Tvoja desna ruka već 15 godina nikome ne šalje QSL-ke. Treba li tome komentara ?

9A1AKL/9A2A je bio i ostao za vas svjetionik u tami.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Sep 19, 2020 7:47 pm

9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK