Wrong ! Ja sam za sve to nabrojeno, ali s mjerom, u pravo vrijeme, i ne s skrivenim namjerama. Ja sam, PRIJE prošle izborne skupštine popio naprstak slavonske maksuzije, ali za gušt, a ne kao onaj koji ju je donio s nakanom da "olakša" dizanje ruku u desnoj polovici dvorane !
U Kraljevici smo ja i Mihovil kupili bocu od 7,5 deca vina odnili u sobu, pijuckali i razgovarali se. Oni koji su lokali kaštelansko crno, potocima, to su ti stupovi režima u HRS-u ! A taj crnjak je donio drug Laureat.
A to da drug Gumeni ima nešto protiv pečenoga, to ti je demagogija najniže vrste, pitaj njegove klupske kolege iz (najnovijeg matičnog) kluba CPB, šta su s njime žderali, konzerve 29 novembar, ili janjetinu s ražnja ?

Provjereno !
Ne jednom sam ovdje napisao da, dok je Žika bio tajnik, bi se spontano nalazili, u božićno vrijeme, i vjernici i ateisti, u prostorijama HRS-a u D-12, svak bi nešto donija, ko bocu, ko kolače, nikad nisan tamo vidija ni napitu, ni pijanu osobu ! I još nešto, bez da nan je iko reka, prije druženja smo svi, ko po ure, ko uru, sortirali karte, mećali u pretince, i nosili , kako za svoj matični klub, tako i za bratski gradski. Oni nama nikad, iz prostog razloga što NIKAD NITKO nije bio iz CBM-a na tim druženjima. Oni su bili svjesni. I svjesno bi in donija karte u Smodlakinu...
Pomozi sirotu, na svoju sramotu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja