Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a2jg » Tue Sep 08, 2020 9:09 am

Javit će ti Miće za fažol, on je tamo svake godine...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Sep 08, 2020 9:13 am

:lol: :lol: :lol: :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Sep 10, 2020 6:55 pm

Dakle, došao je dan kada mogu dokazati svakom iole dobronamjernom RA u RH, kako sam svojim pisanjem o izborima i izbornoj skupštini HRS-a, bio u pravu.
Danas su članice dobile okružnicu mailom da pošalju podatke o zastupniku (zastupnicima) i njegovom zamjeniku (zamjenicima) za period 2020-2024.g.
U okružnici se prema klubovima mijenja samo podatak u jednoj rečenici, a to je koliko imaju zastupnika, sukladno broju članova na dan 31.12.2019.g.

Molim nevjerne Tome, diljem Lijepe naše, da pročitaju što sam pisao o tečajevima u državotvornim i uzdaničkim klubovima, sve su to drugovi uredno upisali kao članove u 2019.g. Nema veze što ih ove godine nema !
Nema veze što ove godine , pogotovo nakon afere s QSL-kama, neće biti nekih inozemaca, na papiru "članova" nekih naših klubova.
Neće biti ni onih iz inozemstva, što se metiljaju na domaće klubove.
Nema ni onih koji plaćaju članarinu u "velikom" klubu da bi mu se odradile nove zemlje, po mogućnosti na 9 ili 10 opsega.

Drugovi i gospodo, da li vam je sada jasno zašto nema, nakon dvaput prolongiranog roka, spiska uplaćenih članarina HRS-u s današnjim datumom ?
I zadnjem tukcu u RH je jasno, jer će svatko, kome je stalo do istine, uzeti spisak od 31.12.2019. i ovaj "friški", i odma će uočiti "štelu".
Zašto je potrebna štela ? Zato što se svaka vlast , koja nema temelja, boji, pa se duplo osigurava ! Doppel deckung, Zvonko Vujin.

U naravi, sve se svodi na Jeftićevu listu...

Ima još, ali kome ? Ko čita ?

Ako nakon svega, ima još koji nevjerni Toma, neka nađe što sam pisao o prvom referendumu na putu ka neovisnoj Hrvatskoj, i osobi koja ga je vodila.
Škiljo, iz Zagvozda.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Sep 12, 2020 10:37 am

Zovu me iz svih krajeva Lijepe naše. Tema je, naravno, spisak klubova i broja zastupnika. Jedan, sa sjevera Hrvatske, mi veli : U Grubišnom polju samo Mirko 7WA, a sad na spisku DVA kluba, a jedini Mirko plaća već nekoliko godina članarinu HRS-u preko RK Jan Hus u Daruvaru !

Drugi mi govori za klubove na Korčuli, nigdje žive duše, sad ispada da klubovi u Korčuli i Veloj luci rade ! Moš mislit. Sve go udarnik !

U Petrinji dva kluba ! Reka je slipac : Da mi je to bilo vidit !

U Zagrebu , na FER-u Jasmin, u RK OiV dvojica, a pod r.br. 90 RK Udruga SRVKS, ko koga tu hebe ?

Redni brojevi 5, 7, 48, 76, sve prazno, nema veze, nije važno, samo neka je konačna cifra veća od 90 ! Sindrom, nas i Kineza 4 miljarde !

Ja san , naivno, mislija da se nitko više neće mašit Potemkinovih sela, bar u 21. stoljeću, kad tamo, gle čuda, to im je "argument" za tzv. društvenu valorizaciju ! Sačuvao nas dragi bog takvih svjedoka i svjedočenja...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Sep 13, 2020 5:53 am

https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... g73549#new

Staviše post o završenom druženju u Osijeku. Zaista, slike govore više od tisuću riječi ; potvrđuju ono što sam unaprijed pisao.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Sep 13, 2020 11:13 am

Jeli ovo aero klub ili RA klub :?: :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Sep 13, 2020 1:22 pm

Ono na slikama nije nijedan klub, ono je druženje.......
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Sep 13, 2020 3:00 pm

Govoriš ka i Gumeni svojevremeno.I on je bija protiv druženja uz krmetinu i pivo,maksuziju. :D
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Sep 13, 2020 3:55 pm

Wrong ! Ja sam za sve to nabrojeno, ali s mjerom, u pravo vrijeme, i ne s skrivenim namjerama. Ja sam, PRIJE prošle izborne skupštine popio naprstak slavonske maksuzije, ali za gušt, a ne kao onaj koji ju je donio s nakanom da "olakša" dizanje ruku u desnoj polovici dvorane !

U Kraljevici smo ja i Mihovil kupili bocu od 7,5 deca vina odnili u sobu, pijuckali i razgovarali se. Oni koji su lokali kaštelansko crno, potocima, to su ti stupovi režima u HRS-u ! A taj crnjak je donio drug Laureat.

A to da drug Gumeni ima nešto protiv pečenoga, to ti je demagogija najniže vrste, pitaj njegove klupske kolege iz (najnovijeg matičnog) kluba CPB, šta su s njime žderali, konzerve 29 novembar, ili janjetinu s ražnja ? ;) Provjereno !

Ne jednom sam ovdje napisao da, dok je Žika bio tajnik, bi se spontano nalazili, u božićno vrijeme, i vjernici i ateisti, u prostorijama HRS-a u D-12, svak bi nešto donija, ko bocu, ko kolače, nikad nisan tamo vidija ni napitu, ni pijanu osobu ! I još nešto, bez da nan je iko reka, prije druženja smo svi, ko po ure, ko uru, sortirali karte, mećali u pretince, i nosili , kako za svoj matični klub, tako i za bratski gradski. Oni nama nikad, iz prostog razloga što NIKAD NITKO nije bio iz CBM-a na tim druženjima. Oni su bili svjesni. I svjesno bi in donija karte u Smodlakinu...
Pomozi sirotu, na svoju sramotu.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Sep 13, 2020 6:27 pm

A kako su oni mogli doć tamo kad su u bili u drugoj partijskoj ćeliji? Jedna mala crna ptica,narančastog kljuna. ;) Vi ste bili nadzirani jer su uvik imali barem jednog ubačenog.Niste vi nikad bili bez nadzora i prismotre.A niste ni danas.J...i a,opet mi se razveza jezik.Posta san druga Bepina. ;)
Osim toga u vašem klupskom grbu su bile i neke kockice,niste im mogli bit partneri. :D
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK