Nije to bilo sada, nego prije 2 godine, ali nema veze, ja sve što napišem, ili rečem, potpišem, no nismo svi isti...
Danas je u bivšoj državi bija Dan JRM. Iz AKL-a bi išle dvi ekspedicije, jedna u Podgoru, druga na Vis. U Podgori bi radila jedna stanica (aktivno vojno lice + banjičar), a na Visu dvije momčadi, jedna u Visu, druga u Komiži. Uz mene, kao vođu puta, bi bila 2 do 3 omladinca, plus jedan ili dva (pokojna) UDBA-ša. Ništa nije bilo prepušteno slučaju !
Neće tamo neki "elementi" dejstvovati po otoku, i remetiti bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti.
Toga san se sitija dne 25.8.1991. kad san bija poslat po zadatku SNO na Vis, i kad su me verbalno napali (Hrvati) u centru za OiU, u Visu, u Kutu, da , citiram, " oni su u dobrim odnosima sa JNA i šta san ja doša da to remetim".
Pokora in je prevelika, sad u Visu imaju načelnika, čiji sin diže ruku na pozdrav, i to stavlja i briše po Fejsu...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja