by 9a2jg » Fri Sep 11, 2020 6:08 am
Javljaju mi ljudi, iz raznih krajeva Hrvatske, i njima ka i tebi obećaju "paketić, vrlo skoro" ! Sve je to u funkciji stvaranja ozračja za izbornu skupštinu. Jer, ovakvo vodstvo HRS-a je dovelo ljude, koji su pošteno platili članarinu, u poziciju da se raduju, ka malo dite, nečemu što je sasvim normalno, dogovoreno, i zapisano, prije 11 godina u Kraljevici. Tada smo mi, Hlebinci, mislili da je to minimum minimuma ! Kako smo se ljuto prevarili ! ili, puno bolje rečeno, kako su nas perfidno prevarili, i varaju nas, od tada, do danas. Jer, da se drže dogovora, sve što nije uzeto na Jarunu, je trebalo biti poslano uslugom HP-e, a očito nije.
Ja nisam mogao vjerovati svojim očima kad sam uživo vidio, početkom svibnja, da paketići dolaze onome tko nije platio, a nama ne ! I nije to bio izolirani slučaj. Oni imaju plan, koji se ne mijenja. Prvo daju papa in boca stupovima režima, bez obzira da li su platili, ili ne. Sitnoj boraniji, koja desetljećima daje bogu božije, a caru carevo, tek kad proskiči. Tako je to od turskih zemana.
Možeš misliti kakav je to Savez, tko ga vodi, i kako, kad u Pilatovom mandatu nisam dobio ni jednu QSL-ku za prigodne znakove u organizaciji HRS-a ! To znači, da odgovorne osobe Saveza nema, ili ne razumije što to znači. Za to stanje ja nisam nadležan, tu je potreban hećim.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja