by 9a2jg » Thu Aug 27, 2020 11:35 am
Lako za nas, u južnoj provinciji Dalmaciji, ali su mi istovjetnu rečenicu jučer rekli dva RA iz Zagreba, u zasebnim razgovorima ! Koliko su srozali HRS, da nisu u stanju članstvu podnijeti javni račun o svom (ne)radu ? Nitko živ ti ne može dati ikakvu suvislu informaciju u vezi QSL saobraćaja.
Imam nepogrešiv osjećaj da ovo orkestriraju uvijek iste snage iz sjene, kako bi "dokazali" hrvatskoj javnosti da je Marinko - nezamjenjiv ! Nije ih teško identificirati i označiti, jer oni to i ne kriju !
Nije zgorega ponoviti zaboravljivoj 9A RA populaciji da se svojedobno nudilo Pilatu TROJE članova HRS-a, a glasine govore da je on izabrao ČETVRTOGA !
Tri se nude javno, i s poznatim uvjetima, a , navodno, on odabra četvrtog, po nepoznatim uvjetima ?!? Od kada on ima to diskreciono pravo ? Koliko ja znam, odabir odlučuje IO, a ne on ! Ili on manipulira i njima, kao što ih je izmanipulirao i za Gasilsku postaju ?
I ja imam za poslati karte, ne znam gdje, kome, i na koju adresu ? I ja čekam svoj dio od onog "brdašca" koji je ostao iza Marinka ! To IO ne tangira, oni su u svom filmu, totalno odnarođeni od baze, kojima nisu nikad ni pripadali. Zato im (navodna) baza i sudi.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja