QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a2jg » Sun Aug 23, 2020 11:10 am

Je, je, jednu uradin ja, drugu mi odrade kapetani I klase sa Balkana...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Aug 23, 2020 11:27 am

Zašto se ne dogovorite ko će na kojem bandu radit i kojom vrstom rada? ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 24, 2020 10:41 am

Svašta san u životu čuja, ali ovo još nisan. Da postoji pomoćnik QSL managera, koji nije imenovan !!!!!
E sad, znan da su izmislili pomoćnicu tajnice, iako to misto ne postoji, ali pomoćnik, po imenu, prezimenu i pozivnoj oznaci, za QSL managera koji ne postoji !
Dođe ti ga kao post restante, kaj ne ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 24, 2020 11:20 am

Davno san reka da je ovo ka i u Lud,zbunjen,normalan.
Isto tako da treba i DARS.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Aug 24, 2020 11:38 am

Kad smo, prije 35 godina, osnovali SRK ZO Split, i unutra bilo sve, od Maslenice do Prevlake, od svih otoka u (sadašnjoj) SDŽ i DNŽ (jer u LS i PG županiji nije nikada ni postojao klub na kojem otoku), onda su se u Zagrebu uzbunili ! Ne da ih je uzbudio taj naš čin, nego stoga što su , nedugo nakon nas, Osječani i sve oko njih počeli spremati isto.
Koje su bile metode za sjebati, i nas u radu, i njih u formiranju ? Iste one koje je upotrijebio doktur, preko tajnih službi, u slučaju Dalmatinska akcija, početkom devedesetih. Kurdi, Jemenci, antidržavni elementi, nepoćudni elementi, razbijački, odnosno secesionistički, da je poduralo, još bi nas se i sudilo, ka Radi Končaru, samo ne u Šibeniku !
Moraš kapit jedno, da smo mi njima neželjeno dite, oni bi nas se rado rišili, ali se onda ne bi mogli kititi pridjevom svehrvatski !
Ma ni to njih puno ne handri, jer su od svehrvatskog hrama tehničke kulture na Jarunu, izvršili pretvorbu u poluprivatan klub.
Njih muči legitimacija, pred HZTK i pred državom, pa oni uvik imaju u IO jednog kvazi predstavnika Dalmacije, koji to redovito umisli da jest, a u biti ne zastupa ničije stavove, najmanje članstva iz Dalmacije. 80 dana od zadnje sjednice, čiji tijek, i zaključke saznajemo na peci bokune, od skandaloznih odluka o seljenju HRS-a, i tobožnjeg rada od kuće, do odsustva ikakve komunikacije sa članstvom, a o QSL-iranju bi se mogao napisati roman.

Mi smo njima uvijek bili kasica-prasica, i ništa više. Željno čekam izbornu skupštinu. Samo da opet ne izvedu kakovu balkansku ujdurmu, tipa elektronske skupštine, jer pošten čovjek, ako obnaša ikakvu znatniju dužnost bi trebao nas gledati u oči, tijekom skupštine. Ovi nam nisu učinili išta dobra, 4 godine.
Last edited by 9a2jg on Tue Aug 25, 2020 7:51 am, edited 1 time in total.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Aug 24, 2020 1:18 pm

Kad sam se dositija DARS-a a priko ZARS-a,nakon mog prvog posjeta skupu na JARUNU,još je bilo dosta "živih" RK u Dalmaciji! Davno je to bilo kolega.Da se osnova DARS unutar HRS-a,možda bi se povijest RA u Dalmaciji drugačije pisala? Ali odma su me doajen i još neki ispljucali ka da san saparatista,u tom stilu.Da razbijam zajedništvo Saveza itd.A moja ideja je bila potpuno ista kao što je i ZARS.Ništa više ali ni manje.Znači ZG gospoda mogu a mi Dalmatinci NE ! Ali nisu Purgeri toliko krivi već ovi ovdje koje si spomenuo.Umišljene "veličine",čuvari hrvatstva :roll: Moš mislit koliko je njih 91 bilo u rovu i koliko ih je fasovalo PTSP :!: :twisted: :x Koliko je njih otišlo Bogu na ispovid i koliko se njih liječi :roll: Ali ti sve znaš kao i ostali inteligentni HR RA.
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Aug 25, 2020 8:05 am

Kako se ovaj forum čita od Balatona, nadalje, pomnjivo, kako i treba, zove mene g. Purger , sinoć u 11 uri, taman san učinija prvi san. Veli, Koki, minjaj očale, pod hitno, nije prošlo 60 dana od sjednice IO-a, a da nema javno objavljenog zapisnika, nego 80 !
Evo, gospodo i drugovi, moj grijeh, posipan se pepelon, i ispričavan, isporavija san tu svoju grešku.
Drago mi je da se u metropoli seciraju riječi, ovdje napisane, ta i ona luda JNA je imala uzrečicu : Kontrola izvršenja je osnov izvršenja !

Dakle, da se ja vratin na Gasilsku postaju. Pošaljen ja čovika, da otiđe tamo fizički, i da mi nakon toga reče da li je u objektu ikoga zateka, a ako je, da li je osoba ženskog spola, i koliko komada. Čovik bija, vratija se doma, veli : Koki , di si me posla, tamo nema nikoga ! Ja mu zafalija, i sad se mislin, tako mi i treba ! Pa narečene osobe rade od kuće ! To im je odobrio Pilat, a IO amenovao ! A di je spomenuta kuća iz koje rade, e to ne zna ni Krešimir Međeral Sučević ?

Na nekoliko javnih i mail upita, HRS ne odgovara na 2 pitanja, 1. Tko je HRS QSL manager, i 2. Na koju adresu članice trebaju poslati svoje paketiće ?

Nije nevažno spomenuti "QSL brdašce" koje je Marinko ostavija, bez razvrstavanja i ekspeditiranja, a sa kojim je pokuša ucijeniti IO da ga ostavi na funkciji.
Ja ZNAM gdje je brdašce, ali ne smijem napisati, jer bi time otkrio "duboko grlo".
Zaklela se zemlja raju, da se sve tajne (do)znaju.
OZNA sve dozna.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Aug 27, 2020 10:22 am

[quote]Hoće li biti podjele QSL karata na Zagreb Radio Festu 2020 ?
Ako hoće, je li će to biti u prijepodnevnim satima ?Pitanje je upućeno članovima IO HRS-a.
Budući da nemamo QSL menadžera (ili ja ne znam da ga imamo)
i da na ZRF 2020 neće biti predstavljeni nacionalni savezi
radioamaterskih asocijacija, zanima me hoće li i kako biti organizirana
podjela QSL karata koje su došle u naš biro?Meni je to važno da ne putujem ''Martin u Zagreb, Martin iz Zagreba''.
Posebno mi je važno, ako bude podjele, hoće li to biti prije podne?Hvala na pravovremenom odgovoru.
73 i do viđenja!
Martin 9A2JK[/quote
Ovo Martinovo pitanje me podsjeća na onaj vic o Muji, koji uzima samo pola tablete viagre, jer ne jebe, nego podjebava...!
Eto, dočekali smo i da dojučerašnji stupovi režima podjebaju "svoju" vlast !
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Aug 27, 2020 10:25 am

DA INAČE NIJE U KURZU,REKA BI DA GA JE COVID-19 DOVATIJA.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Aug 27, 2020 10:29 am

Bože mi prosti, ja san se osobno osvidočija, ljudi pod stare dane, ili prid partencu, počmu govorit istinu !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK