Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Wed Aug 12, 2015 2:15 pm

Služben ili neslužben, može li mi netko od one većine ;D (33 predstavnika), ili pak član IO koji kaže čita forum a svi su digli rukle za financijski plan objasniti stavke koje se navode u istom:

amortizacija opreme 60.000 kn
nabavka osnovnih sredstava u 2015. godini 100.000 kn

Dakle amortizacija koje opreme u vrijednosti od 60.000 kn i koja se to nova osnovna sredstva nabavljaju u vrijednosti 100.000 kn.

QV

Mnogo bre Adame pitaš, za svoje godine ! Daj se opasulji, Vrba je reko da sve piše u one 54 stranice financijskog izvještaja ! Famozni štapski dokument !

P.S. A kad san ja tvrdija da ih 99% ne pročita materijale, onda ste mi se smijali, a.......?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Aug 13, 2015 7:31 am

to je bio jedan od bitnih dijelova mog nesuđenom programa za predsjednikovanje savezom
.

Vidiš kako sve izađe na vidjelo. Gumeni se, ne jednom , kleo da on nije nikada htio biti predsjednik HRS-a. Znači, što, LAŽE. Ja bih rekao, čim usta otvori. Jer, on je koketirao do zadnjeg trena sa svim opcijama na sceni, pokušavao (neuspješno) sjediti na nekoliko stolica, i , naravno, tropa !
A i pridjev "nesuđenom" nije prikladan, ni uporabljiv na ovom mjestu, jer se upravo subjekt trudio da to postane, tj. šta , objekt.

Po dalmatinski, tija se jebat a da mu ne uđe. Ne mere.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 14, 2015 9:56 am

Čitam na HRS forumu sintagmu, kod mnogih diskutanata , "zazivanje rušenja HRS-a". Mislim da je totalno neprikladna.

Ja , od 2009.g., stalno rabim izraz "privremeno zaposjednuti HRS" i isto tako i forum. Zašto ? Pa zato što im nije ćaćin, niko im ga nije ostavio u amanet, na "vlast" su došli pod sumnjivim okolnostima koje se još istražuju, a oni u toj istrazi ne daju dokumente i podatke, tj. potpuno su nekooperativni. Razumljivo, jer objavljivanje istine znači, automatski, njihovu nelegalnost, i pad.

Kao legalist, slažem se da se to može dogoditi samo na skupštini, ali, zar nikom ne zvoni u malom mozgu na uzbunu činjenica da se na zadnje tri skupštine krpao kvorum iz rezervne varijante ? Zar nije očito da su odluke donešene na takav način , odluke većine od jedne trećine ? Koga te odluke predstavljaju ? Nikog, usudim se reći, a obvezuju svih !
Vladajućima je to kec na desetku, jer im daje ogrtač legitimiteta za sve sramne i amoralne odluke.

A i ovi sada friški diskutanti na HRS forumu, tobože kritičari stanja ; ko je, imenom i prezimenom, opozvao ijednog zastupnika u Skupštini ? Niko, zero, nada... Znači , dvolični ste. Pometite prvo u svojoj kući, pa onda u HRS-u. Kad vaš delegat bude imao smislene primjedbe i prijedloge po SVIM točkama gdje je dopuštena diskusija, onda mi se javite.

A, što se tiče korjenskih izmjena, vladajući nisu htjeli, a zastupnike je bolio ku..c, i tako, finila Mare zavit.

Ja se ne sramim , ujutro dok se brijem, pogledat onog čovjeka u zrcalu, a vi ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 15, 2015 4:27 pm

Naravno da je jedna od temeljnih stvari izrada novog statuta

Osim kvotiranog teksta naše pametnice, od milošte zvanog Pendrek, nikako da se sastavimo sa dva njegova uzastopna pametna teksta. Da citiram sebe, on i Martin su žive ikone - demonstratori, za prvi razred Tehničke škole, iz predmeta Elektrotehnika I, kako radi poluperioda, i perioda.

Dakle, ne samo da mijenja matične klubove, ko ciganin konje, i , BTW, za sobom ih ostavlja ugasle, nego, bez obzira u kojem je bio, NIKAD nije dao prijedlog za izmjenu statuta, pa tako ni na zadnjoj skupštini !
Stoga, kad dotični priča o sranju u kuloarima, od slastičarne do birtije, onda je baš ON zoran primjer istog, a ovamo "prosipa" pamet !

Što bi mi, u Dalmaciji, rekli, ko o čemu, kurva o poštenju.

P.S. Da mi je vidit koliko će najnoviji matični klub izdurat, prije nego i njega pošalje u stečaj ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Aug 19, 2015 2:01 pm

Provjerena lista predavača u Zvjezdanom selu , sve go proveren kadar HZTK . Valjda će opet upisat tu zabavu pod 4 različita mjesta aktivnosti HZTK. Tako rade pravi Laureati.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Aug 20, 2015 7:42 am

Kako jutros javlja Radio Mileva, ove godine se uče dvije nove discipline u Zvjezdanom selu, leđno i leptir. Pretpostavlja se da su savladali kraul i prsno, prijašnjih godina.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 21, 2015 6:32 am

Ka i uvik, prikazuju tečaj od 5 dana, da je od 8, ali, na njihove laži smo navikli. Ono što ohrabruje je da će biti, nakon ovogodišnjeg tečaja - manje neplivača !

Za sudionike su predviđena tri obroka dnevno. Kako bi djeci boravak bio što ugodniji, organizirati će se i
aktivnosti za opuštanje - od izleta i astronomskih promatranja do odlaska na kupanje.

Ono što normalnim ljudima bode oči je rečenica da organizator NEĆE organizirano dovesti i odvesti tu djecu na tečaj, ali, po onome šta piše, će ih uredno voditi na kupanje, i natrag !

Sve šta sa vragon počme, sa vragon i svrši.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 22, 2015 9:38 am

ne da nam se HRS na čelu s IO i SS pogubio, nego brale...

Obzirom da sam u oštroj konkurenciji izbio na sam vrh ljestvice kandidata za vječnost, samo ću pristojno i nadasve reći kako jedva čekam da ova lakrdija konačno završi i da se cirkusanti povuku na početne položaje...

Ne da nam Gumeni osvježi dan, nego i vikend. Ovo se , valjda, uhvatio pisanja, kad ne može radit na stanici, jer mu je istekla dozvola ;) .

Kako , ko i uvijek, kurva o poštenju, vojska o skraćenju, Gumeni o "njima"... Zaboravlja, jadan, da je on, u lijepom dijelu njihove vlasti, bio dio tog represivnog i antiradioamaterskog aparata, koji je izolirao, izopćio i ometao sve neistomišljenike.

Podsjećaju me, zajedno s njim, u paketu, na vic koji sam čuo u pučkoj školi. Veli pobočnik Hruščovu : Tovariš Nikita, a da mi malo otvorimo granice, damo ljudima pasoše da idu u inozemstvo ? Odgovori mu Nikita : A zar ti hočeš da nas dvoje ostanemo sami ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Aug 23, 2015 8:04 am

Zadivljuje kako naš veleučeni drug Gumeni uvijek nađe pravu riječ. Prvo je tajnica bila profesionalka, sada su IO i predsjednik cirkusanti, sve se pitam da možda u Dalmatinskoj 12 ne gostuje cirkus Moire Orfei ?
Jer , ni cirkus ne šalje QSL-ke, informira, objašnjava...

Cirkus je cirkus, ma kako veliki balkanski šator bio...
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Aug 26, 2015 8:22 am

Jučer se javila postaja 9A0HRS sa Zvjezdanog sela. 6 spotova, na 7 i 14 , sve LSB !!! SSB, dakako, jer CW nisu stigli naučit u dva dana. U pet će zasigurno.

Sramota, kao i svaku godinu.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK