by 9a2jg » Fri Aug 07, 2020 1:04 pm
Ne čitaš redovno sve postove ovdje... Ja sam, prije više od misec dana, napisa post u kojem stoji , crno na bijelo, da zgrada u Dalmatinskoj 12 nije za rušenje, i nije opasna za živiti i raditi u njoj. Sve podatke svatko može naći na podliscima stranice grada Zagreba, s točnim opisom stanja zgrade na toj adresi, i na toj katastarskoj čestici.
Igra se neka, puno veća, i glomaznija "igra", gdje mi, sitni čovječuljci po zemlji, ne kapimo ništa, jer ne znamo 99% pravih informacija.
Mene je narajca čovjek iz Zagreba, reka mi je di da pogledam, i da svi Zagrepčani znaju da zgrada u D-12 NIJE NESIGURNA, ali da su "igre bez granica".
Znači, HZTK igra nečiju igru, gdje je HRS samo jedan, od minornih aktera, koji poslušno igra svoju rolicu u toj carmini burani.
Tijek događanja, zadnjih 7 mjeseci zorno pokazuje, i najvećem slijepcu u državi, da mi funkcioniramo i bez njih. Oni funkcioniraju bez nas, od prvog dana, jer je takva koncepcija, da su oni sami sebi svrha, i razlog postojanja. Zato i jesu sada, u Gasilskem domu, da budu što bliže Ozlju.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja