Dakle.....kao što reče ona cura iz popularne serija ...Alo Alo...ovo ću reći samo jednom!!!
Bespredmetno je s tobom 9A3TY raspravljati kad ti neke stvari ne razumiješ , a petljaš se u sve ko pile u kučine i stvaraš zbog svog nepoznavanja materije nevjerojatnu zbrku kod onih koji su na rubu ovog hobija, ljudi koji pripadaju našem čoporu i naprosto niti ne moraju znati ovo o čemu mi razgovaramo...no zbog tvog laprdanja koje nema NIKAKOVA OSNOVA....nasjedaju i rade probleme a da toga nisu niti svjesni!!!!
Naguzili ste 9A2ZH lani da istupi...čovjek ni ne zna zašto se uopće javio...al ispade ..ona Neka visi Pedro....sad ti opet baljezgaš o prijemu karata...a pojma nemaš koliko je karata stiglo u 9A1RKV????? zašto je tome tako - ne znam....al znam daje toga bilo dosta i da s tobom , i svima onima koji te podržavaju..nema razgovora!
Ako te netko iz nekog razloga želi čitati ...nek čita, no da si zaista bio kadar nešto napraviti...to bi i napravio jer NIJE ISTINA DA SE DO INFORMACIJA NE MOŽE DOĆI I DA NETKO NEŠTO SKRIVA....VEĆ JE PRAVA ISTINA DA PODLOGE ZA TVOJE OPTUŽBE KOJE SIPAŠ IZ RUKAVA ....JEDNOSTAVNO NEMA PA LOGIČNO NEMA NI MATERIJALA KOJI BI POKAZAO DA SI TI U PRAVU!!!
97% SVEGA ŠTO IZNOSIŠ OVDJE SU ČISTE GLUPOSTI I TRAČERAJSKI PAMFLETI KOJI SAMO ŠTETE SVIMA ...NAROČITO ISTINSKIM RADIO AMATERIMA!
Zanimljivo je da SAMO nekolicina HRABRIH s područja dalmacije i 1 otoka ne dobiva karte!!!! Neš ti istine ? Mora da ih QSL menađer mrzi i namjerno baca njihove kartice!?!
Pametnima dosta !
P.S. Zaboravih...9A2JK nemoj me toliko braniti....ili bolje javno napiši koliko te plaćam da to činiš ???
Profondo.....