Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a2jg » Thu May 28, 2020 7:06 am

Svim pripadnicima ZNG-e i HV-e, ma gdje bili, čestitam praznik ! Ako vas je sistem zaboravio, nisu suborci. Puno zdravlja i mira !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri May 29, 2020 6:46 am

Evo javlja HR, nezapamćene gužve pred poslovnicama FINE, čekaju RA za platiti (manju) članarinu ! Moš mislit ! Ka i buljuci mladih koje nam je obećava uzdanički tandem, Marko i Hrle, kad su stavili HRS na Fejs. Od onda se ne možemo obranit od mladih ! To se zbilo , nekako u isto vrijeme s povećanjem naknade, i društvenim priznanjem + lovica.
Znači, analogijom, ostali ste Marinku dužni (bar) jedno društveno priznanje, i desetak tisućica, da svi budu jednaki, a...?

Jer, nijedna Rumenka, ili Milka, ne mogu konkurirati HRS-u, on je od sviju izdašniji. Od naknada za prijevoz na posao (ne mogu se dogovoriti, jel' Novska, il' Okućani), stimulacija, jubilarnih nagrada, peterocifrenih plaća bez odgovornosti, i polaganja računa ikome, izleta po Europi, od Estonije, nadalje, do skromnih apartmana u Kraljevici, po principu time-share-a.

Toplo se nadam da će od ponedjeljka proraditi drug Excel u D-12, i da će spisak članova HRS-a, s plaćenom članarinom , do 29.5.2020.g ugledati svjetlo dana.
Drugovi, valjda je gotov kurbin pir, a... ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat May 30, 2020 8:34 am

Svima kojima je Hrvatska na srcu, sretan Dan državnosti !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 31, 2020 9:09 am

Dočekali smo i misu uživo, poslin dva i po miseca. Svi sritni, osim fetivih Bračana, jer opet kupe lemozinu ! ;)
Nema više mise na HTV-u, i HR-u, radnim danom; nedjeljom kao i do sada, danas iz crkve sv. Blaža u Zagrebu, u 10 uri.

Pozdrav Zagrepčanima, i onima kojima je Zagreb u, i na, srcu, čestitamo blagdan Grada i njegove nebeske zaštitnice, Gospe od Kamenitih vrata.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jun 05, 2020 7:14 pm

Svako malo , na HRS forumu se zavrti (šuplja) priča o 9A adresaru. Uvijek iste face podmeću laž, da je sve zapelo zbog zaštite identiteta ! Da je to laž, prelako je za dokazati. Većina nas je, NAJMANJE, dva puta slala pismenu privolu za objavljivanje podataka. Nikad objavljeno ! Imam slučajeve, o nekima sam i pisao, da je osoba X, doslovno nakon tjedan dana od položenog ispita, dobila pozivnu oznaku koja je odmah osvanula u 9A adresaru. O mrtvima koji su još tamo, neću trošiti riječi, po n-ti put. Sažeto , nekome odgovara nered, konfuzija i neažurnost. To pomaže, posebno u izbornoj godini.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 06, 2020 9:06 am

Nešto mi nije jasno. Nije prvi put ;) , pa lijepo molim, one koji razumiju talijanski,
za pomoć i pojašnjenje.

Puno toga tebi, pametni Martine, nije jasno. Što ne krene od Bosne, preko Mađarske, na zapad i sjever, tako pametan...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 06, 2020 9:39 am

Ako je pak točno da se sortiraju karte za strance koji nisu članovi svojih saveza,
a QSL menadžer je voljan to raditi bez naknade, što tu ne valja? To je njegov
problem.

Budalino Tale, to MI plaćamo !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 06, 2020 7:37 pm

Šekspir je napisao divnu dramu, neko kaže komediju, San ljetne noći, kod nas prevedena kao San ivanjske noći. Radnja se , kako sam naslov kaže dešava oko svetog Ivana Svitnjaka, u lipnju.

Tako se i meni snilo. Da san u nekoj egzotičnoj zemlji, odličnoj lokaciji, atraktivan prefiks. Čim se pojavim na bandu, pile-up.
Menadžer mi je Djani. Ja njemu šaljem log-ove, on tiska karte, prima dolazne na moj znak, odvraća potvrdom sve poslane, kako u zemlji, tako i za inozemstvo. Dolaze teški kilogrami, odlaze kilogrami, po cijelome svijetu. Sve via 9A QSL biro. Sve za 100 kuna godišnje ! I za hvala Djaniju.
Probudio sam se, sav smeten, i oznojan. Smeten, jer je to ipak samo San ivanjske noći, a onaj pot je bio od ognja...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jun 07, 2020 1:09 pm

Ima nas zainteresiranih puno više nego što ih se javlja na forum.
Dio njih čeka službeno očitanje o stanju foruma. Na kraju, jer biro
ne radi, biti će više zainteresiranih nego što je u prvi mah za očekivati.

Javija se pametni Martin. On "zna" da biro ne radi, mi svi znamo da radi. A to, što je on, baš kao i ex manager, identificirao i izjednačio sebe i biro, to je pomračenje uma. Država to sam ja, i, poslije mene potop, to su njihova dva lajtmotiva.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jun 07, 2020 1:46 pm

Uf, falija sam. >:(

Više je pametni Martin na OVOME forumu, nego HRS-ovom. Čim je pročita moj prethodni post, odma se ispravija. Tako i treba.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK