https://www.index.hr/vijesti/clanak/pit ... 89049.aspxKad su prije 4 godine došli na vlast, prvi sam u državi počeo pisati o njihovoj (ne)skrivenoj nakani da stave šapu na još jedini izvor keša u državi, a to su privatni iznajmljivači.
Ovo, što sada HDZ predlaže, je ispod nivoa debilizma, jer ovime oni nas, 110.000 obitelji, drži za debile. Nisu ONI debili, oni su samo gramzivi, nikad in dosta.
Čim sam pročitao, sjetio sam se primjera iz socijalizma, kojega su prekopirali, i modificirali, za današnje prilike. To je bila čehoslovačka putnička državna agencija Čedok. Bilo je to doba državnog etatizma, i želje države da kontrolira sve, i od svega ubire harač. Ona bi bukirala, naplaćivala, organizirala, sve za naše dobro ! Moš mislit ! Onaj koji je to "smislio" , vjerojatno nema ni dan radnoga staža u turizmu. Ideja je jednako "dobra" kao i ona o CRO kartici, potrošeni miljuni, od svega toga ništa ! Očekivano.
Bože mili, tko nas vodi, i, još gore, tko misli da ima poslanje da nas vodi...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja