Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Fri May 15, 2020 7:01 am

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat May 16, 2020 11:39 am

64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 17, 2020 7:43 pm

https://slobodnadalmacija.hr/split/nevj ... na-1021544

Pogledajte te cijene podobnima, i onima koji imaju "žnoru", 7 do 8 kuna po m2, a nekima i bez naknade. Jer su tečajevi plesa važniji od radioamaterskih.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 20, 2020 7:10 am

https://www.index.hr/vijesti/clanak/krs ... 83248.aspx

Ko zna, zna, ko je jamija, jamija...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat May 23, 2020 7:48 am

Ljudi, molin vas ka Boga, nemojte mi više šavat informacije, koliko je, i šta, koji pomorac , ili pripadnik misija po bilome svitu, učinija za svog pokrovitelja, managera, ili skrbnika, svejedno, u Hrvatskoj.
Ona lipa pisma, šta je još lipše izvodi Grdović, "Nije u šoldima sve ", jasno govori o čemu pričam.
I zaista, nije u šoldima sve. Nešto je u uređajima, linearu, rotatoru, stupu,interfejsu, za svakoga ponešto.
Zato, Mladene, vužgi !
https://www.youtube.com/watch?v=qo_i5MfJoUc
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue May 26, 2020 4:52 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/min ... ead_more_d

Nije fer, ministar da uzima kruh prislušnim službama ? Ma di toga ima ? ;)
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 27, 2020 4:15 pm

Izvršni odbor Hrvatskog radioamaterskog saveza je na elektroničkoj sjednici donio Odluku o produljenju vremena u kojem se plaća članarina i članski doprinosi po nižem iznosu do 31. svibnja 2020. godine.
Odluka je donesena zbog otežanog rada klubova u uvjetima epidemije i nemogućnosti pristupa u prostorije, održavanja sastanaka i prikupljanja članskih doprinosa i članarina od svojih članova.
73, Željko 9A2R

Kratka notica, a puna neistina, laži i krivotvorina.
99% klubova je imalo nesmetan pristup u svoje prostorije. Članarine se ionako ne kupe u klubu, nego di se dogovoriš sa članom.
Od pamtivijeka, do danas, preko 95% članova plati članarinu u prvom kvartalu, a to ima i logike. U socijalizmu smo plaćali u siječnju, jer se, osim članarine plaćao i časopis, a ne možeš očekivati nešto što nisi platio. Zato sve stare kvrge plaćaju početkom godine, provjereno, a znam i iz osobnog iskustva.

No, ovaj "humani" manevar Pilata nije imao za cilj sakupiti više članarine. Ovim manevrom je on "kupio" vrijeme, da Marinko bar nešto pošalje ljudima, nakon godinu i po, da ih odobrovolji, da plate.
Kaže stara dalmatinska poslovica da je ćaća mater samo jedanput zajeba.
Mislim da nema takvog Hlebinca u državi koji više išta vjeruje tom dvojcu, bez kormilara.
Osim, možda, nekih koji puštaju glase, po simpleksima, da će HRS biro proraditi 15.6. iz Dalmatinske 12.
Reka je slipac : Da mi je bilo to vidit ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu May 28, 2020 8:59 am

Ma nešto me kopa, sve ove dane. Smijenili Peru, odma ustoličili novog (starog) managera. Znači, bio je u pričuvi, na s/by-u.
Smijenili Marinka, otpočeli pretstavu, kojoj nije ravna ni ona Stožera ! Oće se dokazat da je nezamjenjiv ! A znaju se imena i ponude dvojice iz HFF kluba. Pa ponuda iz Slavonskog broda. A bija bi red da ponude i Ogiju, ionako su ga smijenili na pravdi boga velikoga. Kad je za UKV doša "stari", što ne može i za QSL ?

Prike iz metropole me uvjeravaju da je ovo sve jedan veliki show, režiran od strane Pilata i Marinka. Ciljevi ovog manevra su dalekosežni, sežu do izborne skupštine, i sve je u toj funkciji.
Odgoda plaćanje članarine, Petar skiči iz Pučišća, dva dana poslije im stižu karte, eno se prekjučer posipa pepelom !!!
Ko da mi ne znamo ko je vazda vladajućima držo lojtre ? I dok su još bili pod komandom doživotnog predsjednika. Ostalo brajo, navika... Još se sada i drug Goran vratio QSL-kama, još samo da ka i Tomac vidi Isusa, priča će biti zaokružena.

I dobro je oni reka : Nas Jeftić jebe i poslin 81 godinu ! Sve za vlast !
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri May 29, 2020 7:00 am

U 11 uri mi sinoć ne daju mira, zvrče telefoni. Opet metropola ! Šta je sad, pitan ja. Čovik, s druge strane žice se navija, ja lajav, ne mogu ga fermat , koliko je zapinija.
Koliko san uspija razumit, čovik govori da će on doć, ako triba, svidočit na skupštinu, kako se Marinko ponaša zadnje 3,5 godine, a da neće pisat po forumima, i trpit tuđe bljuvotine.
Ukratko, čovik tvrdi, a govori i da ima dokaze, da je ove zadnje tri i po godine Marinko dolazio po 2 puta GODIŠNJE, u Zagreb, jedan put na dan, drugi na dva. Kum i prijatelj su mu dovlačili pakete i vriće karata doma, a odnosili za sebe, i samo za svoje prijatelje. Koliko je mom izvoru poznato, pristup kartama u D-12 su imali Mato, Zlatko i Dejan, dok se Marinko pojavljivao malo i ništa.
Karte za pojedine zagrebačke klubove je ostavljao po kafićima, s porukom kao da se radi o kapućinu, a ne o dokazu tisuća sati rada na stanici. To vam je slika i prilika onog koji se u QSL karte kune.

Odma mi je doša u pamet naš Šibenčanin, Mate Mišo Kovač, i pisma : "Čuvaj se onog, što naglas se kune,." Ta pisma je i nastala temeljem čuvene Isusove prispodobe u Novom zavjetu : "Čuvaj se onog koji moli na raskršćima, gdje ga svi vide...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 31, 2020 12:44 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/otk ... 86913.aspx

Ma di bi kninska kraljica ukrala ? To podmeću...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK