[i]Ora , ora, ora je...[/i]
Dobar marketing je preduvjet svakog dobrog posla. Tako ti se srce topi od miline kad u kuharskim natjecanjima vidiš jednog Špičeka, kako zadovoljan puca od debljine. Ili, kad dođeš u vinogradara i vinara, a ono nos izbrazdan tankim crvenim žilicama, zna se da nije od Pepsi, nego od alkohola.
Tako svaki proizvođač ima svoj zaštitni znak. Očito ga ima i Marinko. Tako ne moram pitati na čemu je. Znam, na svom proizvodu.
Ka i onaj HDZ-ov šaman Hodak, u Gorskom kotaru.
Jer, hrvatska riječ bunilo, dolazi od imena biljke, bunika. Stoga, kad čovjeku kažeš da je u bunilu, ili je bolestan, ili je jeo bunike.
Ne može nitko pisati onoliku količinu laži, a da nije na nečemu. A piše, sve sa dvije nakane, da oblati mene, i da se vrati gdje je bio.
Mene ne može oblatiti, jer sve što sam pisao imam materijalni dokaz, i fotkan također. Dao sam si truda, i to uvezao, budem donio na izbornu skupštinu.
A da se nada da će IO poništiti svoju odluku svjedoče i njegovi izričaji, citiram, "ma nije on toliko loš (Jerko, op.a.) , nego nema sve informacije"!!! Nije valjda da sam ja i njega indoktrinirao ?
Znači, treba pokušati difamirati mene, ionako još jedan Tamić laži ništa ne košta.
Citirati ću dio transkripata :
Južni vjetrovi su za naš Savez već godinama poput tornada jer im se nitko ne želi "zamjeriti"!
Notorna laž. Imali smo, nekoliko mandata u IO-u druga Laureata, koji je bio samozvani predstavnik Dalmacije. Mi to nismo tako doživili, niti smo smatrali da nas on zastupa. Osim toga, moš mislit koliko Pilat i IO drži do onoga što Koki (istinito) piše.
Što se tiče Jerka, ovo je prvi put, nakon 3,5 godine, da je on označen kao pokretač inicijative za povratak biroa tamo gdje spada, u matičnu kuću.
Osim toga, koliko mi insider šalje informacije, SVI članovi IO-a su bili za Marinkovu smjenu, čak i njegovi partneri u grijehu i kriminalu, Hrle i Pilat. Šta se onda ima bunit ? On zaista mora biti na dobroj konoplji ako misli da je Koki utjecao na sve njih !
I opet ništa nije shvatio. Pilat i Hrle su uhvatili zadnji vlak, da vrate barem malo časti, o poštenju neću govoriti.
I opet mu nije jasno da ni njegovi zagovaratelji, Mato, Zlatko i Martin, više ne pišu afirmativno, o njegovom navodnom "radu".
Tko mu je ostao ? Deklarativni Ivo, i "pronašao" je Mirka. Jaka postava, jedan iz koristi, drugi iz neinformiranosti.
Ali neka, svaka tica svome jatu, svak traži svoga para, po godinama, po možđanima, interesu...
Možda je njegovo stanje najbolje opisao jedan njegov, s sjevera Hrvatske, citiram "jen put godišnje se uhvati delati, pa stenje."
Ali, ima zrnce istine u moru laži koje piše. Točno je da je poštanski pretinac mog kluba veći dio godine prazan. Jedan od razloga za to jest i činjenica da njegov partner u kriminalnim radnjama, Pilat, nije poslao NIŠTA, u tri i po godine.
Lani, u ljeto, smo dobili , ničim izazvani, jednu iskidanu kovertu, s dva primjerka časopisa, valjda je netko prao savjest.
Osim te koverte, dobili smo i račun za uplaćene članarine, potpisane od tajnice. Ove godine smo platili u ožujku, račun (još) nismo dobili.
Kako se dotični sam zapliće u laži, svjedoči i njegovo svojedobno pisanje maila Pilatu (prije više od godinu dana) da on MENI šalje QSL-ke na kućnu adresu ! To je krunski dokaz da je njemu Stručna služba Saveza dala kopiju ispunjenog obrasca glede QSL saobraćaja, ali on po tome NEĆE da postupa. Jer, slanje pošiljki na moju adresu on doživljava kao uslugu meni, a ne klubu ! Nema veze što je ta adresa u službenim dokumentima HRS-a, glede QSL-iranja. Obična zavist, jedne male osobe.
I još dvije informacije, kojima on vara narod koji čita. Piše da ja upotrebljavam koverte koje mi je on slao, za slanje na biro.
Notorna laž. Ja UVIJEK kupim novu kuvertu s mjehurićima, od svojih novaca, seveda. Istina, ja koristim stare kuverte, UNUTAR ove nove, da zaštitim pošiljku. Ta rekoše mi u D-12 da naše prispjele pošiljke, na kojima je naznačeno "za QSL biro" tamo stoje mjesecima !
Datumi, to je ono što njega hebe, ali odozada, u vidu crnog labuda. Ponavljam za one slabog pamćenja, a na skupštini ću ljudima podijeliti i dokaze : U tri i po godine ovog Pilatovog pontifikata, moj klub i ja smo dobili TRI puta pošiljku QSL karata. Prosinac 2017.g., mala pošiljka, 2018.g. ništa, početkom 2019.g. prst i pol (horizontalno).
Ponukan dojavama, i nasladama onih koji Savezu ne plaćaju ništa, a dobijaju karte na kućnu adresu, nazvao sam Poštu u Splitu, prekjučer, u četvrtak, u 10:18 ,razgovor sam snimao, a bilo je još ljudi pored mene, koji su slušali. Javila se službenica, ja sam se predstavio i zamolio je da mi pogleda u pretinac, da li je što došlo. Ona pogleda, i odgovori mi da je došlo jučer, jedan paketić.
Lijepo sam je zamolio da ga ne bi slučajno vraćala, jer sam ja u izolaciji, i prvi mogući dan, kada ga mogu preuzeti je ponedjeljak, 25. svibnja, a što i namjeravam učiniti. Reče da se ne brinem.
To je TREĆA pošiljka u tri i po godine. Svatko tko drugačije tvrdi, laže.
I još jedno slovo. Pozivam ex QSL managera na poligraf, pa tko izgubi neka plati. Cijena, sitnica, 2.700 kuna, dat će mu njegovi pajdaši i popust kad bude morao odriješiti kesu.
Svojedobno sam zvao jednog kriminalca na javni poligraf, zbog laži koje je javno o meni pisao. Nije pristao. A trebao je. Ako ne ništa, barem je mogao sada savjetovati svog "prijatelja" Marinka, da odustane.
Jučer petak, turski svetak. Danas šabat, neradni dan. Sutra nedjelja, božji dan, samo se stoki daje jist, tako je od zemana.
U ponedjeljak štafeta Mladosti. Zaista je teško Marinku, gdje se svrstati.
U međuvremenu, po Pilatovom receptu, dela
[i]dividum et impera[/i]. Šalje na kućne adrese paketiće onima koji ne plaćaju.
Jalov pokušaj stvaranja biračke baze, tzv. žetončića. Koji će sada svojski pokušati stvarati pozitivno ozračje, u korist Marinka i Pilata.
Uzalud vam trud svirači...
Nećete u Čavoglave, niste ni prije...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja