Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Tue Aug 04, 2015 9:17 pm

Predsjedniče, nakon ove blamaže sa hrvatskim braniteljima, ostaje ti samo jedno , isprika hrvatskim braniteljima, ma gdje bili, i - ostavka. Ali, odma.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Tue Aug 04, 2015 11:00 pm

Mislim da je Koki u pravu,
jer ako ne podneseš ostavku,
onda zaista sramotiš i uniformu
koja ti je zaradila penziju.
SRAMOTNO
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Wed Aug 05, 2015 6:24 am

Iza pola noći su me zvali, spremaju ti peticiju za odstupanje, dragi Puki, reko sam im da me potpišu na vrh liste, sve branitelji sa boljim pedigreom od tebe, DRAGOVOLJCI !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 08, 2015 3:01 pm

Ja nikoga ne vrijeđam i ne dajem im ukrasne pridjeve niti zamjenice koje nisu u skladu hamspirita, Borise ovo ti je opomena da se ne možeš tako ponašati i vršiti svoju prisilu kao i teror na forumu usmjeren na bilo koga,, ovo ti je zadnja opomena i ne prisiljavaj me da budeš i ovdje isključen sa foruma jer ovdje se još kolko tolko tolerira svaćije ponašanje.

Ovo je post UKV managera na UKV forumu, nakon izbacivanja 1IW sa KV foruma ! Dokaz više kako se sve radi dirigirano i uvezano. Primitivac piše ko u carskoj i Staljinovoj Rusiji "da budeš i ovdje isključen", jer se izbjegava crimen (zločin) pojedinca, nego se sve skriva iza kolektivne odgovornosti i zacrtane politike trenutne garniture.

Odgovorna osobo Saveza, može te biti sram.
9a2jg

Postby 9a7zz » Sun Aug 09, 2015 3:18 pm

Koliko ja znam taj rukovodilac je dao ostavku jer je napokon shvatio da je nesposoban za uvaženu "funkciju".Ako nisam nešto pobrkao,da li se radi o istoj osobi.Jer toliko se nakotilo tih raznih managera,rukovodilaca,web urednika,kukaca,palaca itd itd da više neznaš sa koje strane bi oni udarali.Kako onda može izricati opomene i to zadnje :lol: :lol: .Sljedeća mjera je streljanje!Javno.Pred predsjednikom i I.O.Tajnica će voditi zapisnik o izvršenome.Nakon što 1IW bude streljan može uložiti žalbu.Samo neznam kome?Možda mufljuzu ;) Kakav čudan tip,paše uz one koje podržava.Skupila se bajna bratija,moš si mislit!A da znaju koji gušt je smijati im se... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
9a7zz

Postby 9a2jg » Sun Aug 09, 2015 3:29 pm

On je samo "najavio" ostavku, a, kako već prije napisah, čisto sumnjam da će je i dat. Jer, u D-12 su se skupili svi častohlepni, koji su sami sebi dovoljni, mi im dođemo kao maska za društvene pare, i kao kasica-prasica.

Čitam danas desetak postova, ne mogu doć sebi. Pa zar su ti autori zaista tako naivni da misle da se može učiniti i najmanji iskorak sa istom garniturom koja već desetak godina, a naročito zadnjih 8, vuče HRS u sve dublji glib ?
Ako to misle, onda su veći Hlebinci od Generalića !
9a2jg

Postby 9a7zz » Sun Aug 09, 2015 3:59 pm

Dat će je dat,budi siguran.Pa valjda ima barem toliko mozga da shvati da se svi sprdaju sa njim i njegovom funkcijom i sposobnosti da je obnaša.Barem vjerujem u to .kolko tolko :lol: :lol: :lol:
9a7zz

Postby 9a2jg » Mon Aug 10, 2015 1:30 pm

Ako je moglo nekad, zašto nebi i danas ili zašto se sramimo obilježavanja datuma vezanih za Hrvatsku vojsku?

Damire, već i tipkovnicu boli, koliko sam puta napisao da je sramota što nemamo KV natjecanja za Dan roda veze HV-e i za Dan HRM ! Možda bi neki i organizirali da je Dan roda veze JNA i Dan JRM ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Aug 10, 2015 7:39 pm

-------- Izvorna poruka --------
Predmet: HAKOM - odgovor na upit
Šalje: Hakom <Hakom@hakom.hr>
Prima: rcipar@gmail.com
Kopija: v9a7zz@gmail.com

Poštovani,

nastavno na Vaš upit zaprimljen putem aplikacije za korisnike, odgovaramo kako slijedi:

vezano uz donošenje Pravilnika za dodjelu prijedloga pozivnih oznaka, želimo Vas izvijestiti da prilikom produljenja dozvola tj. podnošenja zahtjeva za izdavanje dozvole za uporabu radiofrekvencijskog spektra u amaterskoj službi, u slučaju kada radioamater ili radioklub već posjeduje važeću dozvolu i ne mijenja postojeći pozivni znak, niste dužni dostaviti presliku prijedloga pozivne oznake. Ukoliko se dozvola kontinuirano obnavlja, jednom izdan prijedlog pozivne oznake tj. pozivna oznaka vrijedi i radioamater ili radioklub nije dužan dostavljati prijedlog pozivne oznake kod podnošenja zahtjeva za produljenje dozvole. Ista se mora dostaviti u slučajevima kada radioamater ili radioklub namjerava koristiti novu pozivnu oznaku (kao što su izmjena pozivne oznake ili korištenje prigodne pozivne oznake) i prilikom prvog podnošenja zahtjeva za izdavanje dozvole za uporabu radiofrekvencijskog spektra u amaterskoj službi.

Izmjenama Odluke o visini članarine, doprinosa i naknada biti će propisane samo jednokratne niže naknade za dodjelu prijedloga pozivnih oznaka.

Molimo da nam povratnim mailom potvrdite primitak odgovora.

S poštovanjem,

HAKOM

Ovo je objavljeno uz pristanak primatelja odgovora HAKOM-a , g-dina Marijana Ćosića.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Aug 11, 2015 11:48 am

Luđi su oni šta se vataju na baketinu od ludog Martina, nego on ! Jer, on tira svoju, a sve u favur vladajućima, i može regimenta pametnih mudro zboriti, sve zaludu. Izgubljen slučaj, unaprijed.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK