Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a6r » Wed Mar 25, 2020 9:57 pm

Jesi ti uplatija koju kunu?
Ja još čekam plaću,govori šef da ima problema.
Pita san ga kako će isplatit onu iza nje kad već sad zapinje.Nije mi ništa odgovorija. :(
Jebala ih izolacija.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 26, 2020 8:43 am

Jesi ti uplatija koju kunu?

Ja to neću nikoga pitati. Jednostavno zato što je to osobna stvar pojedinca, familije, i zajednice u kojoj živimo. Moja porodica i ja smo uvijek davali, od zemljotresa u Skopju, Makarskoj, Banja luci, crnogorskom primorju, i kad nas se pitalo, i kad se uzimalo haračem, bez pitanja.

Ne daje onaj koji ima, nego onaj koji ima naviku. Ne treba ići dalje od ovog foruma. Nikola svojedobno objavi da je izgorila kuća nekom RA u Slavoniji. Ja sjeo, napisao uplatnicu, skroman iznos, ali od srca, pogorelcima, za koje nisam nikad čuo (niti na 9A adresaru, ili qrz.com), poslao, bez čekanja da mi netko kaže hvala. Nisu se udostojili ni mail (koji ništa ne košta) poslati.
Zar priča s pokojnim Dakijem, i slabovidećim natjecateljem na HST u Skopju nije slična ? Emir (opravdano) zavapio, ja prvi poslo, koliko sam mogao, od srca...
Opet ću ponoviti, bar mail ništa ne košta...
I najnovije, od prije par dana, Djani je normalno i kulturno, među prijateljima, predočio koliko ga košta ovaj forum (u živoj lovi), odma sam mu poslao PM da ću pomoći koliko mogu, a iznos je moja privatna stvar, i to tako funkcionira u uljuđenom svijetu.

Plač i kuknjava poslodavaca je počela čak i nešto prije ove posvemašnje krize. Prepričavaju mi detalje i moja djeca, iz metropole, i nije ugodno za slušati, a kamoli doživljavati, kad se doma gomilaju računi, obveze, koje država samo prolongira, bez kamata, ali koje sve dođu na naplatu, da administracija ima od čega primiti CIJELU plaću, bez kašnjenja.

Osobno sam u ovom prvom kvartalu dao državi određena davanja za koje se sada (pametniji od mene, koji nisu tako brzi na portafoju ka ja) bore da se u ovoj godini uopće ne plate. Predvodi ih šef HGK, HDZ-ovac, što me je veoma začudilo. Ako se izbore za cilj, ja neću dobiti povrat, to je bjelodano jasno.

Radio klub Split i Koki su PLATILI članarine HRS-u za 2020.g. , iako ne dobijaju ništa od njega.
Da li moram pisati da od tri bračka kluba lani dva nisu platili HRS-u NIŠTA, a treći od društvenih sredstava (?). Iz jednog, od ta tri kluba, nije došla HRS-u ni jedna osobna članarina, iz drugog TRI ! Iz trećeg kluba moran razviditi od koje (čije) su love plaćene osobne članarine. Čim izvidi budu završeni, budete obaviješteni. Toliko o genima.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 26, 2020 9:38 am

Ne treba se ljutiti.Na tvoju tvrdnju da KGK i Jakov nisu lipu dali za potrebite,postavija san ti pitanje jesi li ti donira koji šolad.Nisan pita koliko i to te nebi pita da si mi dao potvrdan odgovor.Po starom,dobrom običaju,odgovor na jedno pitanje ti iseciraš do u atome.Na kraju odgovora nema.Pa si priču odveja do bračkih klubova koji nisu platili članarinu HRS-u :?: :roll: Oni jednostavno nisu dio priče.Piši o tome pod drugim topicom,dapače.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 26, 2020 10:01 am

Očito nisi dobro pročita moj post. Decidirano sam napisa da financiram državu i na ona mjesta gdje puno bogatiji od mene uzmiču.
I to, ne samo sada, u krizi virusa i zemljotresa, nego i inače, a posebno posljednjih 8,5 godina. Pojedinosti nisu za ovaj forum.
Ta država upravi mojim novcima gdje smatra da je najpotrebnije.

A što spominjem bračke klubove, i pojedince u njima, to je moje pravo, temeljem činjenice da očekuju nešto što nisu platili, a ja jesam. Stoga, po prostom pravilu trojnom, bez gledanja gena, ja financiram njih, preko Saveza. I to nije samo u 2019.g.
Za sve imam materijalne dokaze. Dao mi ih je HRS.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 26, 2020 10:15 am

Nakon više od misec dana,na presici Stožera CZ,ministar Božinović se sitija i zaštitarske službe koji rade, koji dežuraju svo vrime,rede svoj posao kao da se ništa ne događa.Nas je oko 20000,više od policajaca! Stoga je bija red da se i nas barem spomene jer do sada toga nije bilo.I mi smo u kontaktu sa građanstvom kao i blagajnice,policajci,zdravstveno osoblje i svi koji rade svoj posao.Hvala ministru Božinoviću.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 26, 2020 11:06 am

Na tvoju tvrdnju da KGK i Jakov nisu lipu dali za potrebite,

Porezni sam obveznik već 50 godina, supruga 45, u kontinuitetu, što je prevažno za razumijevanje napisanog.
Prema pisanju svih medija, a što nije nigdje opovrgnuto, KGK nije platila porez na otpremninu iz NATO-a. Moji prijatelji iz AD plastika tvrde da nisu nikada vidili Jalu u toj firmi, a prima(o ?) peterocifrenu plaću !
Ko onda treba dat prvi, ko ima više, ili ko ima manje ? Onaj koji nije navika davat, ili onaj koji jest, i daje i dan danas ?

Posebno me napale ovakvi besramni intervjui : https://www.index.hr/sport/clanak/srami ... 68824.aspx
On bi dava naš novac, moj novac, kao što ga je trošio i do sada, jer svoj nije ulaga !

I tako, di god okreneš, ko o čemu, kurva o poštenju...
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 26, 2020 11:14 am

A Rijeka EPK 2020? Neće biti puno događanja tijekom ove godine, ma će isto dobit onu lovu koju su tražili.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Mar 26, 2020 11:17 am

Kao što sam napisa, već dva puta, evo i jubilarni, treći : Dobili su minutu i po moje pažnje, na otvaranju, više neće...
A oni se kunu da je to sve europska lova, ne hrvatska, to ćemo saznat ka i financiranje Reuniona, mostly...
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 26, 2020 11:31 am

I ta eurobska lova je naša ! :twisted:
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Mar 27, 2020 3:11 pm

https://www.index.hr/sport/clanak/novak ... 69602.aspx

To je baja, a ne naši domaći nogometni lažljivci, sa osječkog sudskog ročišta. Njihov domet je no-cost-video.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK