Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a2jg » Fri Mar 20, 2020 9:24 pm

Kako su se odma digli na zadnje noge istomišljenici, od rođaka Milana, nadalje. Da su ovako bili žvelti 91', di bi nan bija kraj ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Mar 21, 2020 9:37 am

Kako , pomalo, dolazi na naplatu paušalno dizanje ruku, polutrijeznih zastupnika u skupštini HRS-a ! Sad im ne valja rukovodstvo, kojega su sami izabrali. A to ja pišen i govorin 4 godine !

E, ali sad ja branin to isto rukovodstvo, ne zato šta vride, nego zato šta branin zakon ! Izabrani su legalno, rade kao izvršni organ između dvije izborne skupštine, jedino šta in možeš je petavat roge, ćaćine i materine, pod traveršu !
Slijedeći lijek za njih je tek na idućoj izbornoj skupštini. Ali za pokrenuti taj mehanizam treba RAZGOVARATI, unutar kluba, instruirati svog zastupnika, lobirati za neke druge, bolje, kandidate...

I, onda se javlja mladi junoša, koji tvrdi da Pero samo sprovodi u život njegovu ideju (!) o DMR repetitorima, te da će on organizirat skupljanje potpisa ! Oli smo mi u Staru Pazovu ? Još samo fale autobusi, kojima će napunit Perine fanove, pa prid Dalmatinsku 12 !
Šćeta ća je portun malih dimenzija, pa autobusi ne mogu ulist u dvorište, a i da mogu, nema se mista za okrenit.

Znači, protiv zakonitih odluka IO-a, oni bi skupljali potpise. Ovi šta su rođeni u zadnjih 30-ak godin... Bravo, ne more boje...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Mar 22, 2020 6:49 pm

U troškove slanja paketa u klubove ne spada samo poštarina. Treba dodati MATERIJALNE troškove pakiranja QSL-ki i nošenje tih
karata u poštu. Tu spadaju i troškovi npr. parkirališta, gradski prijevoz i sl. O potrošenom vremenu da ne govorim. Svatko tko
godišnje pošalje u biro barem jedan paketić od 500 karata dobro to zna.

Opet umotvorine pametnog Martina. Nepresušno vrelo gluposti...
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Mar 23, 2020 1:54 pm

https://www.hamradio.hr/razrjesenje-duz ... ka-za-ukv/

Imam sijaset narodnih umotvorina za ovu prigodu, ali mi je nekako srcu najbliža ona "Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane".
Ispa je jedan od četiri jahača Apokalipse, ali je jedan bio u pričuvi, zapet ko napeta puška, nije isključeno da je baš on umjetno inducirao ovu situaciju, koja je rezultirala baš ovakvom odlukom. Svi znate o kome se radi, ako ne znate, nazovite... ;)

Ovakav razvoj događaja implicira mali miljun pitanja, ja ću potegnuti samo jedan. 9A3EME, kao član IO-a je implicitno, na zadnjoj sjednici IO-a izjavio da je on protiv smjene, i da drug Pero radi odlično ! Šta je normalnije, nakon ovakve odluke IO-a, da je taj 3EME podnio ostavku, iz moralnih i principjelnih razloga ! Jer, i on je pitan da se izjasni, ili je preglasan, ili je glasao za smjenu, u oba slučaja, po domaću , "pojija je govno" !

Ali, vratimo se malo nazad. Pošto je taj isti Pilat, sa dvojicom jahača Apokalipse, svojedobno vratio Peru u vrh 9A RA establishmenta, na mala vrata, u liku UKV managera, zar ne bi bilo demokratski, ljudski, moralno, i odgovorno, da i oni daju ostavku ?
Pa, neka Savez do izborne skupštine vodi predsjedavajući Skupštine, kao u svakoj uređenoj i demokratskoj zemlji ?

Moje pjesme, moji snovi... Nije on dava ostavku ni za puno veće dubioze koje je prouzročio HRS-u, pa će za ovo... ?
Čovjek je, kako to gordo zvuči, ipak potrošna roba...
I konje ubijaju, zar ne.....
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Mar 26, 2020 11:19 am

Srijeda navečer je. Potres u Zagrebu je bio u nedjelju ujutro. Moglo se procitati lijepo izvješće o zello mreži. Da li se još neka mreža aktivirala? Ako je, javite se. Da čujemo kako, što se radilo, koliko se radilo.

U nedjelju ujutro čuo sam priču na r6 i s19. Pokušao sam se javiti na 434,050. Čuo sam odziv da prolazim, nitko mi se nije javio. A imaju provjeru svaku nedjelju. Što je bilo sa tom mrežom? Ako ne radi nakon potresa, zašto da ju imam u memoriji vokca????? Isto tako i sve ostale mreže.

Ajde, naprijed sa izvješćima. Ako se mreže nisu aktivirale, onda nam i ne trebaju. Desilo se nešto stvarno, ono za što ste vježbali i pripremali. Ako niste radili, u stvarnoj situaciji ste pokazali da je sve to što se pričalo, pripremalo, umovalo, ulagali novci smeće i nekorisno. Ako se niste aktivirali, svim voditeljima, planerima nogu u guzicu. Totalno su u krivu i rade štetu.

Odavno je to samo sebi svrha, niškoristi. To su nam izrijekom potvrdili PRIJE skupštine u Kraljevici ! Pametnim dosta.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 26, 2020 11:39 am

Kako ja percipiram,ova država nas NE TREBA ! Mi smo za njih neki hobisti,zanesenjaci kao i padobranci,filetalisti,oni koji sakupljaju značke,beđeve itd.Mi njima ne trebamo ! Oni na nas ne računaju.Imaju svoju mrežu(e),ljude i FIJU.
Ne da nas društvena zajednica ne doživljava i ne treba već nas i vlastiti Savez ne doživljava.To ti je isto kao i u braku kad žena muža ili on nju više ne ama,ne doživljava ali su u braku onako,za svit.Moju pomoć, sa mojim radio stanicama, očito niko ne treba.Ja sam to davno shvatio.Boli me briga.
9a6r

Postby 9a4db » Fri Mar 27, 2020 9:38 am

E jutros se čula mreža 3675 u 08:00 CET, upravna stanica iz Zadra...
sve sam čuo koga bolje koga lošije, osim gospara iz Dubrovnika, valjda su me preskakali ;)
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Thu Jun 04, 2020 4:10 pm

Kaže naš narod da mater ne vadi sisu, dok dite ne zaplače...

Dva puta sam pisao na ovom forumu da smo platili članarinu HRS-u dne 16. ožujka o.g. , a da nismo dobili račun.
Dobili smo ga DANAS, 80 dana poslije !
Ali, to nije sve ! Sad tek počima pantomima !
Na izdatom računu Br. 116/20 stoji datum 18.3.2020.g.! Pranje savjesti, šlamperaj, neznanje, prekršaj, ili od svega pomalo?
I još nas pitaju, u popratnom aktu, da provjerimo da li je račun u redu !!!!!
Normalno da nije, jer nije taksativno nabrojeno, kao što je red i običaj, za koje pozivne oznake je plaćeno ! Ovo je prevažno.
Ne zbog manipulatora Marinka, nego će se naći neki novi, ili stari, manager, koji će opet pitati listu plaćenih članarina ! Nevažno je što on nema na to pravo, ali je odlično sredstvo da zamuti vodu.
Osobno sam napisao, DVA puta, na koje se pozivne oznake odnosi, jedan put na uplatnici, drugi put na popratnom aktu !

Ali, ni to nije sve ! Iza ovog stoji neskrivena namjera da mom klubu otmu pozivnu oznaku 9A2A. Ovo je trebao biti tek jedan od koraka ! Imamo i mi svog UDBA-ša gori, šta ste mislili ?
Ovo je već n-ti put da pojedinci, skrivajući se iza kvazi-strukture HRS-a, pokušavaju istu stvar.
Ne znaju, jadni, da je oteto-prokleto ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jun 05, 2020 9:57 am

Dragi štioci, mislili ste da je sa jučerašnjim postom sve gotovo ? I ja sam ! Svi smo se ljuto prevarili.
Kako ono kaže vic o Muji : Fata je Fata, a dvaput je dvaput !

Dakle, meni jučer popodne stiže mailom novi (drugi) račun. Što mislite da li je bio u redu ? Naravno da nije ! Stavili spisak pozivnih oznaka koji su platili, jednog izostavili, i na njegovo mjesto stavili jednu od klupskih pozivnih oznaka !!!
Naravno da sam odmah reagirao, poslao primjedbe, i ukazao na propuste. Sinoć kasno dobijem mail, da će mi danas doći TREĆI račun !!! Treći put, valjda, i bog pomaže ?
Ne mogu se zakleti da će ovaj put biti u redu, ali nastaviti ću izvještavati RA puk u Hrvata o ovim zanimljivim događajima.

Na moju primjedbu, kako mogu poslati račun 4.6. s datumom 18.3. , se nisu ni osvrnule. Dvije profesionalke (ne one na koje drug Goran cilja), obje s visokom stručnom spremom, u potpisu.

Nijednim slovom, riječi, ni zapetom, nisam uputio kritiku službenicama. Kriv je, isključivo predsjednik HRS-a, kao jedina odgovorna osoba u Savezu.
JNA je bila glupa po masu stvari, ali imala je i neke pametne. Jedna od njih je bila uzrečica : Kontrola izvršenja je osnov izvršenja !
Ali, to nije sve ! I prošle godine su nam napisali račun, s pogrešnom pozivnom oznakom predsjednika kluba, iako su ga imali na dva mjesta, baš kao i sada, na uplatnici, i u popratnom aktu ! Ja protestirao, nisu se udostojili odgovoriti, ni poslati novi, ispravni račun.

Da postoji ažurirani spisak (opet drug Excel ! ) članova i klubova, s plaćenim članarinama HRS-u, ovakve situacije se ne bi mogle dogoditi. Baš kao ni slanje radnih materijala za elektroničku skupštinu, onima koji nisu platili članarinu.

Kuda idu pusti novci, svake godine, za kompjutorske programe ne znam, moj excel radi uredno od 2005.g. Njihov, SVAKE godine ponovno kupljen (?), ne radi nikako !
Kako i zašto, to bi trebalo pitati režisere kaosa, i pripremanje terena za izbornu skupštinu. Ljudi znaju radnju, izvještili se.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 06, 2020 7:05 am

Šta ste čekali ? Da van skeniran treći račun, u istome danu, i prikažen ovdje ? Klasa optimist ! Obećanje ludom radovanje ! Naravno da nije stigao ! Umjesto računa sam dobio ispričnicu, s napomenom da ću treći račun (treća-sreća) za istu stvar dobiti tijekom idućeg tjedna !!! Drug Excel u štrajku ? Ili službenica pod disciplinskon, neće da potpiše novi račun ? Kako bilo, utire se put o kojem sam odavno pisao, jednu u mirovinu, a drugu na njeno misto. To se vidi(lo) iz zrakomlata, odnosno nije vidio samo onaj koji to nije htio. Samo da ne budemo imali aferu kodnog naziva Marina, ili Severinac II ?

I članovi IO-a niječu svoju (očitu) krivicu, od mijenjanja sistematizacije, do primanja u radni odnos, sve su sami zakuhali, da se ostvari naum JEDNE osobe.

Nemojte jutros pritirat s kaštelanskin crnin. Znan, ako se požgate, tu su vatrogasci, ali ipak...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK