U troškove slanja paketa u klubove ne spada samo poštarina. Treba dodati MATERIJALNE troškove pakiranja QSL-ki i nošenje tih
karata u poštu. Tu spadaju i troškovi npr. parkirališta, gradski prijevoz i sl. O potrošenom vremenu da ne govorim. Svatko tko
godišnje pošalje u biro barem jedan paketić od 500 karata dobro to zna.
Srijeda navečer je. Potres u Zagrebu je bio u nedjelju ujutro. Moglo se procitati lijepo izvješće o zello mreži. Da li se još neka mreža aktivirala? Ako je, javite se. Da čujemo kako, što se radilo, koliko se radilo.
U nedjelju ujutro čuo sam priču na r6 i s19. Pokušao sam se javiti na 434,050. Čuo sam odziv da prolazim, nitko mi se nije javio. A imaju provjeru svaku nedjelju. Što je bilo sa tom mrežom? Ako ne radi nakon potresa, zašto da ju imam u memoriji vokca????? Isto tako i sve ostale mreže.
Ajde, naprijed sa izvješćima. Ako se mreže nisu aktivirale, onda nam i ne trebaju. Desilo se nešto stvarno, ono za što ste vježbali i pripremali. Ako niste radili, u stvarnoj situaciji ste pokazali da je sve to što se pričalo, pripremalo, umovalo, ulagali novci smeće i nekorisno. Ako se niste aktivirali, svim voditeljima, planerima nogu u guzicu. Totalno su u krivu i rade štetu.
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests