Kad god pomislim da Martin ne može gore, uvijek me (neugodno) iznenadi. Zoran primjer :
Možemo mi promijeniti način rada našeg biroa. QSL menadžer ne mora imati mjesto boravka
u Zagrebu. Npr. zaposlimo osobu na skraćeno radno vrijeme, 4 sata dnevno, uz pripadajuću
bruto plaću. To će HRS i članove koštati više novaca, a rezultat neće biti ništa bolji. Evo, ja
se nudim za taj posao. Naravno uz odgovarajuću naknadu. Veću od ove za sadašnjeg
menadžera.
Dakle, istraži tijekove novca, dobit češ sve odgovore, a na bazi teorema, para vrti gdje burgija ne može.
Ajmo Rvati, i ostali (punopravni članovi HRS-a), osvježiti pamćenje. Jer , sinkopa je očito pogubnija od corona virusa.
Kad je Marinko NAJMANJE delao, uspio je, ne tako davno, iskamčiti povišicu. Kako su on i pametni Martin kućni prijatelji, a znao je da mu se izmiče stolica, zbog svog totalnog nerada, iskamčio je bolju startnu poziciju za Martina, ili nekog drugog, a koji , u startu, traže više novca !
Drugovi, predvidivi ste ka njuferica na prvom rendesu !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja