https://www.hamradio.hr/forum/index.php ... g72610#newMogu se i ja osvrnuti na ovih 10 godina rada programa. Veliki trud organizatora, lijepi broj aktivacija, web stranica, i sve podstranice, lijepe, pregledne, i lako za koristiti, jednom riječi, bez najmanje zamjerke. Sve pohvale.
Ono što meni osobno smeta, ali to je, izgleda, samo moj problem

, jest činjenica da mnogi aktivatori po otocima NE šalju svoje logove i Neni za IOCA program, pa su mnogi operatori (i ja, također) zakinuti za punte u godišnjem natjecanju IOCA programa. A tako malo treba, samo u adresi staviti i 9a5n.....
Svi znamo za povijest "krađe" programa IOCA, ali to ne bi smio biti razlog za neke doživotne animozitete, ipak je većina sudionika u trećoj životnoj dobi ! Dokle ?
Ali , to nije sve ! Dođu izvana, rade aktivacije, ne pošalju dnevnik (i) Neni, i onda čujem priče iz metropole o "kopiranju" domaćih ponašanja, i možebitnom nagovaranju ?
Ovaj sitan, ali bitan, detalj ne bi trebao kvariti sveukupan odlični dojam, bar ja tako mislim.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja