Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a6r » Tue Jul 28, 2015 8:22 am

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: NAJRANIJE !

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jul 28, 2015 9:29 am

Jutro nosi posal.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jul 29, 2015 5:02 pm

Sukladno navedenom Pravilniku, u slučaju da se dozvola obnavlja roku od 5 godina, jednom izdan prijedlog pozivne oznake tj. pozivna oznaka vrijedi neograničeno i radioamater nije dužan dostavljati prijedlog pozivne oznake kod podnošenja zahtjeva. Također HRS je dužan izdati prijedlog troslovne i dvoslovne pozivne oznake i radioamaterima koji nisu članovi HRS-a tj. radiokluba učlanjenog u HRS.
Izmjenama Odluke o visini članarine, doprinosa i naknada biti će propisane niže naknade za dodjelu prijedloga pozivnih oznaka.
S poštovanjem,
Vaš HAKOM

Će da bidne bežanija ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a7zz » Wed Jul 29, 2015 10:27 pm

Znak neću mjenjati,qsl-ke,samim tim i njihov biro me ne zanimaju (iako je imam za razliku od nekih),ostalo ,što bi od njih bilo korisno niti ne postoji,osim za šačicu uvlakača kojima brzo dolazi kraj.A znate li zašto?Pa razmislite koliko je ovakvih kao ja.Pun!Mnogo!Još više!Što mislite hoče li se puno iznenaditi kada u 3.mjesecu dogodine budu brojali članstvo. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ušteda je dobra,to je sigurno.Za mene je 200kn više jer ja im dvije godine ne plaćam.I neću sigurno dok su ovi mufljuzi "na vlasti".A lijepo sam vam govorio ali vi nećete da poslušate.Dobro je,bolje ikada nego nikada.Over over !
9a7zz

Postby 9a2jg » Thu Jul 30, 2015 6:58 am

U biti glavni povod je bio prijedlog novog statuta iz kojeg je bilo jasno da se HRS ne želi transformirati u demokratsku udrugu gdje vrijedi pravilo jedan član jedan glas.

Damire, u prvoj rečenici prijedloga za izmjenu Statuta koje sam im bio pismeno poslao, stoji da se moraju izvršiti , citiram sam sebe, "duboke korjenite strukturne promjene", ne kozmetika !
Oni su, u navijačkom i populističkom duhu, narajcali par bukača na skupštini, od ono malo jada što se skupilo, da se dižu ruke, da se otalja, i da se nastavi ovo tavorenje, pa dok bude išlo...

U svemu tome, kao i svaki neiskusni šahist, su PREVIDJELI očigledni mat, a to je, oni su svoju Pirovu pobjedu "naslonili" na model HZTK, kakav je bio 25 godina pod Faraonom. Tog i takvog HZTK ne bu već nikad.
Znači, nemaju bazu u HRS-u, niti su je ikada imali, a temelj , zvan HZTK, im se izmakao, čardak ni na nebu ni na zemlji.

Svaka udruga, od Dinama, preko Hajduka, do HRS-a, u kojoj nema pravila jedan član - jedan glas je osuđena na tavorenje, i - propast.

Jučer mi je bio ovdje jedan jednoslovac, pitam ga što se ne javiš, što ne napišeš što misliš ? Znaš, da ti budem iskren, veli on, ONI su još jaki, ne želim im se zamjerati !
Staljin je umro 1953.g. , "našim" u JNA i Narodnoj miliciji je trebalo još godinu i pol da promijene široke ruske epolete, i stave "naše".
Ovo me podsjeća na taj strah.
Dokle ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Jul 31, 2015 7:37 am

Novi sadržaj na http://hrsvks.com/
Barem izgleda ljepše ;D

Valjda nešto moraju i učinit za one uređaje (Saveza) šta su odnili doma ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Aug 01, 2015 8:53 am

I opet nas pelcuju sa Zvjezdanim selom ! Opet im je to udarna vijest na dva mjesta na web naslovnici ! Puki dragi, koliko puta moran napisat da je nama dosta bilo Obrovaca u socijalizmu !

Ili , nema zainteresiranih, pa se siluju mediji ? Il' će opet počet agitacija preko tajnika ZTK - a ?

Bilo bi dosta.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Aug 02, 2015 5:52 pm

Fali đaka, a...? A taman su sebe uvjerili da štancaju lumene !
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Aug 03, 2015 12:54 pm

Budi faca i sam se prijavi

Ja mislio da je ovo neko napisao Pukiju, da se sam prijavi na Ministarstvo uprave, da je nezakonit, kad ono - nije.

Puno njih bi se, prije komandanta Plastična puškica, trebalo prijaviti, raznim institucijama hrvatske države, samo, svi znamo da to tako ne funkcionira. Moral, poštenje i dignitet su jedno, a suhoparno poštivanje minimalne zakonske forme, nešto drugo.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Aug 04, 2015 6:27 am

A ja mislio da je samo jedna osoba pritila (praznin) livoron, i pri tom fasovala prijavu ! Vidin ja ima ih još, šta bi streljali na 25 m ! Pa nije ovo fašistički talijanski prijeki sud, Rade Končar, Šibenik, i 2. svjetski rat ! Ili je princip ostao isti, sve su ostalo nijanse ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK